Καπουτζίδης: «Γιατί καλέσατε έναν άνθρωπο που δεν είναι ερωτευμένος;»

Η επική ατάκα που του είπε πρώην σύντροφός του

Στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, φιλοξενήθηκε στην παρέα του «Στούντιο 4». Αφού αναρωτήθηκε γιατί βρίσκεται στην εκπομπή, μιας και δεν είναι ερωτευμένος, στη συνέχεια αποκάλυψε την τρομερή ατάκα που του είπε πρώην σύντροφός του.

Καπουτζίδης: Ταξίδεψε στη Νορβηγία και πέτυχε το Βόρειο Σέλας

«Έχω κάνει τρέλες να πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνα. Πεθαίνω για αυτό το πράγμα, είναι το καλύτερό μου. Να ερωτευτώ τον άλλον και να μένει Αργεντινή; Μου αρέσει πάρα πολύ. Στις άλλες χώρες τα πάω καλά, στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνω» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

Βελόπουλος VS Καπουτζίδης: Η επίθεση και η απάντηση

«Εμένα μου φαίνεται ότι είμαι απλά ο Γιώργος, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο άλλος με σκέφτεται κάπως αλλιώς. Μου έχει πει ο τελευταίος σύντροφός μου -που τον αγαπώ πολύ και με αγαπά- ότι εγώ νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον Χρήστο Μελίτη (σ.σ. από την Εθνική Ελλάδος) και τελικά τα είχα φτιάξει με τον Χοσέ (σ.σ. από τις Σαββατογεννημένες). Αυτό είναι το πιο αστείο γιατί νόμιζε ότι θα γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο, συγκροτημένο», πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top