Βελόπουλος VS Καπουτζίδης: Η επίθεση και η απάντηση

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τη θητεία του στον στρατό

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στο Πρωινό

Στο σχόλιο του Κυριάκου Βελόπουλου απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης με ανάρτησή του στο instagram, σχετικά με τη θητεία του στον στρατό.

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και μετά τη συνέντευξη του σεναριογράφου - ηθοποιού στο Πρωινό του ANT1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναρωτήθηκε αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει πάει στρατό.

«Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;», έγραψε στο Twitter/X ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον Γιώργο Καπουτζίδη με αφορμή τη συνέντευξη του ηθοποιού και σεναριογράφου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τηλεοπτική «Θεοπούλα» της σειράς «Παρά Πέντε» να κρατά ψαροντούφεκο, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε για τη θητεία του στον στρατό:

«Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα τέσσερις μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top