Δημήτρης Παπανώτας «Θα με ειρωνευτεί εμένα; Μην ανοίξω το στόμα μου»

Ξέσπασε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Με αφορμή τα περαστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποχώρησε αιφνίδια χθες από την εκπομπή της, λόγω αδιαθεσίας, ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε τα παράπονά του για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν ένα θέμα που θα επιλέξει η ίδια αν θα το πει»

Αναφερόμενος σε ένα βίντεο που προβλήθηκε στη «Super Κατερίνα» για εκείνον και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο Δημήτρης Γκουντάρας, επισήμανε ότι ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου τον ειρωνεύτηκε και ότι κάνει κιτρινισμό.

Εκτός εκπομπής ο Παπανώτας: «Ένιωθα ότι θα εκραγούν τα πνευμόνια μου»

Άγριο ξέσπασμα του Δημήτρη Παπανώτα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Άγριο ξέσπασμα του Δημήτρη Παπανώτα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε απευθυνόμενος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πες και σε εμάς περαστικά γιατί κόντεψε να μας στείλει στο νοσοκομείο χθες με ένα θεματάκι που έπαιξε. Πάρα πολύ ωραίο, ευγενέστατο. Κάποιος να ενημερώσει τον Γκουντάρα ότι το ΙΕΚ Παπανώτα το έχει τελειώσει και δεν το έχει καταλάβει».

«Εσύ όταν τα λες, γιατί μπορείς να τα λες και οι άλλοι να μην απαντούν» τον ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ίδιο να απαντά: «Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Εμένα, ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου. Μην το ανοίξω…». 

«Μην το ανοίξεις και δε χρειάζεται. Θεωρούσα ότι αναφέρεσαι στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που σου απάντησε. Και λέω ‘γιατί εσύ όταν τα λες, μπορείς και κάποιος όταν σου απαντά δεν δικαιούται;’», είπε η παρουσιάστρια του «Happy Day», προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους. 

«Εξηγώ, είμαστε φίλοι. Απλά είχε πολλή δουλειά η κυρία που έφτιαχνε το βίντεο και δεν είδε όλες τις δηλώσεις μου. Είδε αυτές που τη βόλευαν. Όχι αγάπη μου, ο κιτρινισμός σε εμένα; Στην Τατιάνα Τατιανιές; Σε παρακαλώ τώρα», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Αφού ξέρεις και το συζητούσαμε και εχθές ότι πολλές φορές γίνεται ένα πετσόκομα και ένα μοντάζ και για λόγους οικονομίας και γιατί θέλουν να χτυπήσουν έναν τίτλο που πουλάει», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top