Εκτός εκπομπής ο Παπανώτας: «Ένιωθα ότι θα εκραγούν τα πνευμόνια μου»

Κόλλησε πρώτη φορά κορωνοϊό και βγήκε θετικός μετά από τρεις μέρες

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απουσία Παπανώτα, αλλά και ο ίδιος για τη νόσησή του με covid- βίντεο Happy Day

Εκτός εκπομπής είναι σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας, καθώς νόσησε με κορωνοϊό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην απουσία του συνεργάτη της, κατά την έναρξη του «Happy Day».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δε θέλω την κοροϊδία στις συνεργασίες μου»

«Θέλω να σας πω ότι σήμερα λείπει ο Παπανώτας. Το αγόρι μας νομίζαμε ότι αρχικά είχε μια ίωση, όμως χθες θετικοποιήθηκε στην covid. Έκανε κάθε μέρα τεστ, δεν το άφησε. Θα είναι η Όλγα σήμερα στην παρέα μας», είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Πανανώτας εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω Skype και μίλησε για την περιπέτεια υγείας του.

Το καρφί του Παπανώτα για την Κορομηλά: «Δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες... »

«Την Παρασκευή στην εκπομπή, ένιωθα λίγο ότι θα με πιάσει κρύωμα. Το μεσημέρι στο κρεβάτι, δεν μπορούσα να σηκωθώ μέχρι το Σάββατο το πρωί, πόνοι στο στήθος φοβεροί, κομάρες, πόνοι στις αρθρώσεις και τους μύες... Παιδιά, είναι πολύ σοβαρό. Τον είχαμε ξεχάσει τον covid, αλλά είναι εδώ. Πρώτη φορά κόλλησα, γιατί πρόσεχα πάρα πολύ. Στον καθένα τα συμπτώματα είναι διαφορετικά. Σε εμένα ήταν λίγο πιο βαριά, δεν έχω αρρωστήσει και ποτέ. Το μεσημέρι της Κυριακής βγήκα θετικός. Τα πνευμόνια μου ένιωθα ότι θα εκραγούν για δύο βράδια. Το γνωρίζετε ότι 10 χρόνια τώρα δεν έχω αρρωστήσει», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top