Τσιμτσιλή για την υγεία της Καινούργιου: «Θα επιλέξει η ίδια αν θα το πει»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε ξαφνικά χθες από την εκπομπή

Η στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου αποχωρεί από το πλατό /Βίντεο: Super Κατερίνα

Μια αδιαθεσία ένιωσε το πρωί της Δευτέρας (5/2) η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Super Κατερίνα», με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον από το πλατό.

Καινούργιου: Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή – Πήγε στο νοσοκομείο

Η παρουσιάστρια του Alpha είχε τάσεις λιποθυμίας γι' αυτό οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει τις απαραιτήτες ιατρικές εξετάσεις.

Χατζίδου: «Νιώθω ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι εκτεθειμένη»

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με ανάρτησή του στο Instagram, αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι καλά στην υγεία της και πως αύριο θα εμφανιστεί κανονικά στην εκπομπή της.

«Και επειδή δεν έχετε σταματήσει να με ρωτάτε για την Κατερίνα να σας πω, πως είναι όλα καλά και πως σας περιμένουμε στις 10 στην Super Κατερίνα», έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογιαριασμό. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν ένα θέμα που θα επιλέξει η ίδια αν θα το πει»

Στην Κατερίνα Καινούργιου και την κατάσταση της υγεία της αναφέρθηκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 6/2. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day»: «Θέλω να πω για την Κατερίνα, χθες σας ανησύχησε και μας ανησύχησε. Το να φεύγεις κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής σου από τον αέρα, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν ήταν πολύ καλά, το είπε κιόλας. Μιλήσαμε και χθες, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια σειρά από εξετάσεις. Τελικά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Ήταν ένα θέμα που αν η ίδια επιλέξει, θα το πει. 

Πάντως σήμερα είναι αρκετά καλύτερα, ξεκουράστηκε. Την καθησύχασαν και οι γιατροί και θα βγει κανονικά η εκπομπή. Μιλήσαμε τώρα, είναι καθ’ οδόν για το κανάλι. Περαστικά και σιδερένια»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top