Άννα Πολτζόγλου: Η νίκη στο Fame Story, τα μηνύματα & η σχέση με τον Γιάννη

Τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε;

«Έχω συνειδητοποιήσει τη νίκη μου στο Fame Story. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι πάρα πολλά και δεν έχω προλάβει να απαντήσω», είπε αρχικά η Άννα Πολτζόγλου στο Breakfast@star μετά τη νίκη της στο Fame Story.

Άννα Πολτζόγλου: Οι πρώτες δηλώσεις της νικήτριας του Fame Story

«Από μικρή τραγουδάω ότι μου κάνει κέφι. Ό,τι μπορώ να πω το λέω. Μου αρέσει που δοκίμασα διάφορα ρεπερτόρια στο Fame Story και μακάρι να δοκίμαζα κι άλλα Θα ήθελα να κάνω έναν δίσκο που να έχει ροκ και λαϊκά κομμάτια. Δε σκέφτηκα ότι μπορεί να μου στοιχίσει η διαφωνία μου με τον Γιώργο Θεοφάνους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Fame Story- Κριτές: «Η Άννα κέρδισε το βραβείο και οι άλλοι δύο την αγάπη»

Fame Story: Τι είπε η Άννα Πολτζόγλου για τη σχέση της με τον Γιάννη

Fame Story: Τι είπε η Άννα Πολτζόγλου για τη σχέση της με τον Γιάννη

Η νικήτρια του Fame Story σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιάννη που μίλησε για συναισθήματα. «Με τον Γιάννη ήρθαμε κοντά σαν άνθρωποι. Μου άρεσε πολύ όλο αυτό και εκείνη τη εβδομάδα πέρασα πολύ όμορφα.  Με τον Γιάννη ήρθαμε κοντά και μπορούμε να γίνουμε φίλοι. Να χτιστεί και άλλο αυτή η σχέση. Τώρα δεν ξέρω πώς μπορεί να τα φέρει η μοίρα. Είμαι ελεύθερη».

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Μεγάλος Τελικός του Fame Story

Όσο για το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε δήλωσε πως δεν έχει σκεφτεί τι θα κάνει, αλλά σίγουρα είναι ένα boost για εκείνη.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην απώλεια του Βασίλη Καρρά λέγοντας πως θα ήθελε να τον έχει γνωρίσει μιας και με μία ανιψιά του κάνει παρέα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top