Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Μεγάλος Τελικός του Fame Story

Μεγάλη νικήτρια η Άννα Πολτζόγλου

 Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Μεγάλος Τελικός του Fame Story με την ανακοίνωση του νικητή από τον Νίκο Κοκλώνη να φέρνει την  ανατροπή!

Ανατροπή: Η Άννα Πολτζόγλου μεγάλη νικήτρια του Fame Story!

Άννα Πολτζόγλου: Οι πρώτες δηλώσεις της νικήτριας του Fame Story

Πρώτο το Fame Story σε τηλεθέαση στη ζώνη μετάδοσής του σε δυναμικό κοινό και σύνολο, πρώτο trend στο twitter για περισσότερες από 14 ώρες, με πάνω από 20.000 tweets!

Εντυπωσιακό φινάλε έκανε το Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη στο Star, κερδίζοντας την πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής του τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών. Ο τελικός της μεγαλύτερης Μουσικής Ακαδημίας μονoπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σημειώνοντας μέσο όρο 14,6% στο σύνολο και 12,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ έφτασε μέχρι και 24,7% στο σύνολο.

Εντυπωσιακά ποσοστά σημείωσε σε όλα τα νεανικά δυναμικά κοινά, με τους άντρες 25-44 να σημειώνουν μέσο όρο 14,7% και τις γυναίκες 25-44 μέσο όρο 14,2%, σκαρφαλώνοντας μάλιστα και στο 27,4%.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε με την ψήφο του κοινού η Αννα Πολτζόγλου.

Ο Μεγάλος Τελικός του Fame Story με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη είχε όλα τα συστατικά μιας ανεπανάληπτης βραδιάς! Χριστουγεννιάτικα vibes, υπέροχα τραγούδια, μεγάλες ανατροπές, λάμψη, χαρά, συγκίνηση και μια αξέχαστη μουσική γιορτή με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα να βάζει fuego στη σκηνή και τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή, τον Αντώνη Ρέμο, να παίρνει το μικρόφωνο και να απογειώνει τη διάθεση έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει!

Η βραδιά του μονοπώλησε και το ενδιαφέρον στο twitter με το hashtag #famestorygr να βρίσκεται στη νούμερο 1 θέση των trends για πάνω από 15 ώρες, με περισσότερα από 20.000 tweets!

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια άκρως festive έναρξη τραγουδώντας το Γούτσου-Γούτσου και βάζοντάς μας στο χαρούμενο και γιορτινό κλίμα τον ημερών!

 

Όλοι οι σπουδαστές που πέρασαν φέτος από τη θρυλική Ακαδημία επέστρεψαν στο Fame Story για τον Μεγάλο Τελικό και τραγούδησαν μαζί τα «Χριστούγεννα» που αγαπήσαμε με τη φωνή της Δέσποινας Βανδή.


Η Άννα Πολτζόγλου, η Αριστέα Αλεξανδράκη, ο Τίτος Λαχανάς και ο Φειδίας Ηροδότου, έχοντας κάνει μια εβδομάδα πολύ σκληρής προετοιμασίας, ανέβηκαν για τελευταία φορά στο θεαματικό stage της μεγαλύτερης μουσικής Ακαδημίας, μέσα από την οποία τους γνωρίσαμε και τους αγαπήσαμε, για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, δίνοντας το 100% τους για τη μεγάλη νίκη.

Λίγο πριν την έναρξη του διαγωνιστικού μέρους, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως μετά το πρώτο act ο σπουδαστής που βρίσκεται πιο χαμηλά στην ψηφοφορία του κοινού θα αποχωρήσει, με την αγωνία να χτυπά κόκκινο. Η πρώτη ανατροπή ήρθε όταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς άνοιξε τον φάκελο και ανακοίνωσε πως αυτός που αποχωρεί πρώτος από την κούρσα του τελικού είναι ο Φειδίας.

Η στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος, αγαπημένοι κριτές του Fame Story, ανέβηκαν στο stage ήταν από τις κορυφαίες της βραδιάς! Η Ελένη Φουρέιρα ταρακούνησε τη σκηνή με το εκρηκτικό performance της, ενώ αμέσως μετά ο Αντώνης Ρέμος ταξίδεψε το κοινό με τη μαγική φωνή και τα λατρεμένα τραγούδια του. Στα highlights του Μεγάλου Τελικού ήταν τα υπέροχα ντουέτα των φιναλίστ με τον Αντώνη Ρέμο σε iconic τραγούδια του, που καταχειροκροτήθηκαν.

 

 

Η απόφαση για τον Μεγάλο Νικητή ήταν αποκλειστικά στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού. Η ψηφοφορία, που άνοιξε αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού την περασμένη εβδομάδα, έκλεισε λίγα λεπτά πριν το μεγάλο φινάλε.


Ο Νίκος Κοκλώνης, πήρε στα χέρια του τον φάκελο και, χωρίς να παρατείνει άλλο την αγωνία, ανακοίνωσε τον νικητή της Μουσικής Ακαδημίας: Η Άννα Πολτζόγλου είναι η σπουδάστρια, την οποία το τηλεοπτικό κοινό έφερε στην πρώτη θέση και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του Fame Story: ένα συμβόλαιο με την Panik Records και 50.000 ευρώ μετρητά! Το μεγάλο της ταξίδι στον μαγικό κόσμο της μουσικής βιομηχανίας μόλις ξεκίνησε!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top