Fame Story Δημήτρης: Η σχέση του με τους σπουδαστές και ο εγκλεισμός

Ποιοι πιστεύει ότι θα φτάσουν τελικό;

Όσα είπε ο Δημήτρης μετά την αποχώρησή του στην κάμερα του star.gr

Το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, η κριτική επιτροπή του Fame Story αποφάσισε πως ο Δημήτρης μαζι με τους αδερφούς Danny & Victor θα πρέπει να αποχωρήσουν μόλις ένα live πριν τον μεγάλο ημιτελικό.

«Δεν περίμενα ότι θα έφτανα μέχρι εδώ. Βασικά δεν περίμενα καν ότι θα έμπαινα στο σπίτι. Έμεινα τελικά κι απέδειξα πολλά πράγματα», δήλωσε ο Δημήτρης μετά το τέλος του 11ου live, μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη. 

Fame Story Αριστέα: «Είναι στιγμή, η οποία θα γραφτεί στη μνήμη μου»

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε: «Περίμενα ότι θα έφευγα. Είχα το προαίσθημα. Είχα να κάνω με πολύ καλούς τραγουδιστές. Η Άννα ας πούμε έχει δείξει τεράστια εξέλιξη στο σπίτι. Εγώ πιστεύω ότι έδωσα ό,τι ήταν να δώσω σε αυτό το show. Ίσως με περιμένουν άλλα πράγματα έξω». 

Fame Story Γιάννης: «Δεν το πιστεύω. Είναι μεγάλη τιμή για μένα»

Fame Story Δημήτρης: «Τη Megan, την έχω στην ψυχή μου»

Fame Story Δημήτρης: «Τη Megan, την έχω στην ψυχή μου»

Για τη συμβίωση μέσα στο σπίτι της μουσικής Ακαδημίας σημείωσε πως είναι δύσκολο να συνυπάρχεις με 16 διαφορετικούς χαρακτήρες. Ωστόσο, υπάρχουν παιδιά με τα οποία θα κρατήσει επαφές. «Με τη Megan ήρθαμε πάρα πολύ κοντά την έχω στην ψυχή μου. Λατρεύω Φειδία και Σωτήρη. Με την Αριστέα μπορεί να δεθήκαμε τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι ψυχούλα. Οι υπόλοιποι καλά παιδιά, αλλά μέχρι εκεί, δε θα έκανα παρέα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top