Xατζηδάκης για Μαγγίρα: «Λύθηκε το beef... Έτσι κι αλλιώς, δεν υπήρξε ποτέ»

Πήγε καλεσμένος στο «I Love Σουκου» και συνάντησε τους πρώην συνεργάτες του

Τον Παναγιώτη Χατζηδάκη είχε καλεσμένο η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή «I Love Σουκου», το πρωί του Σαββάτου και οι δυο πρώην συνεργάτες έλυσαν δημόσια τις «διαφορές» τους. Επί της ουσίας δεν έχουν διαφορές, αφού φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι πολύ καλές. 

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είπα στον Παναγιώτη Χατζηδάκη να ξεκαθαρίσουμε το... beef»

«Λύθηκε το beef με την Μπέττυ Μαγγίρα. Έτσι κι αλλιώς, δεν υπήρξε ποτέ», είπε στο Breakfast@Star ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και πρόσθεσε: «Στις δουλειές καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται για να λύνονται και οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν. Στη συγκεκριμένη δεν υπήρχε παραξήγηση. Επίσης, καλό είναι να εκφράζονται και οι επιθυμίες».

Ήταν και από τις δύο πλευρές επιθυμία μας να συνεργαστούμε και θα ξανασυνεργαστούμε, δεν υπάρχει περίπτωση, δε χανόμαστε

«Ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μια μέρα. Υπάρχει μια πάρα πολύ καλή επικοινωνία με αυτούς τους δύο (σ.σ Μαγγίρα και Μακαλιά)», πρόσθεσε. 

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Γιατί Δε Συνεργάζεται Με Τη Μαγγίρα; - Video

Η είσοδος του ως καλεσμένου στην εκπομπή  «I Love Σουκου» είχε χιούμορ και θεατρική... χροιά. «Εσύ είσαι αυτή που με άφησε άνεργο και δεν έχει να φάει το παιδί μου;», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στην Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία του απάντησε καταφατικά σε όλες τους τις ερωτήσεις. Στη συνέχεια οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και ο δημοσιογράφος κάθισε στο πάνελ της εκπομπής.

«Μου λείπετε πάρα πολύ. Μου λείπει η παρέα. Να πω λίγο κάτι, γιατί έχω βγει σαν τον Βασιλάκη Καΐλα των παρουσιαστών. Μην τρελαθούμε. Βγαίνεις και λες πως γούσταρα να είμαι με κάποιους ανθρώπους και είναι στην φάση τον κακομοίρη. Ποιον κακομοίρη; Μια χαρά είμαι! Παιδιά, περνάω πάρα πολύ καλά και χωρίς εσάς», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με την Μπέττυ Μαγγίρα να τον ρωτάει: «Καλά βγαίνεις και δηλώνεις πως δεν σου έκανα εγώ πρόταση;».

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Συζητήσαμε με την Μπέττυ Μαγγίρα, πάμε όλοι μαζί»

«Δεν είπα αυτό. Εγώ είπα αυτό που μου είπε ο δημοσιογράφος. “Δε σου έγινε πρόταση;”. Δε μου έγινε, αλλά μπορεί να ακούστηκε λίγο διαφορετικά. Δεν είπα πως δεν έκανες εσύ. Εσύ κάτι πήγες να κάνεις», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Μακαλιάς για Χατζηδάκη: Μου έλειψε από την παρέα, αλλά έχουμε επικοινωνία  

«Με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, όπως και με τη Μαρία Αντωνά, έχουμε μια προσωπική σχέση. Ανταλλάσσουμε μηνύματα και μιλάμε στο τηλέφωνο. Οπότε δε θα πω ότι δε μου έλειψε, μου έλειψε ο Παναγιώτης από την παρέα, αλλά επειδή αγαπιόμαστε πολύ, το κρατάμε και στη ζωή μας», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς για τον πρώην συνεργάτη του

Ο ίδιος μάλιστα, εξήγησε ότι έκανε χιούμορ όταν είπε «ντροπή που δεν έγινε πρόταση στον Παναγιώτη Χατζηδάκη».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top