Μπέττυ Μαγγίρα: «Είπα στον Παναγιώτη Χατζηδάκη να ξεκαθαρίσουμε το... beef»

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια στο Breakfast@Star

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στο Breakfast@Star

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε ο Στέλιος Δρουμαλιάς με την κάμερα του Breakfast@Star, όπου ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την παράσταση με τη Μαρινέλλα που αναβλήθηκε, το Your Face Sounds Familiar αλλά και τη σχέση με την περσινό της συνεργάτη, Παναγιώτη Χατζηδάκη

Χατζηδάκης: Ο λόγος που δεν είναι στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

«Η Μαρινέλλα είναι μια χαρά, η πρεμιέρα μας έχει ανακοινωθεί για τις 27 Δεκεμβρίου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και performer για την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους.  

Από καθημερινές στο OPEN, φέτος η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε τα σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1

Από καθημερινές στο OPEN, φέτος η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε τα σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1

«Δε θα κάνω ποτέ κάτι στην εκπομπή που δε με εκφράζει ή μπορεί να προσβάλλει κάποιους. Η φετινή σεζόν μου αρέσει πάρα πολύ, είναι γεμάτη κόντρες και τρελαίνομαι για κόντρες. Μέχρι στιγμής δε μας έχει κοντράρει κανείς, αλλά δεν ξέρεις και τι θα μας ξημερώσει αύριο», δήλωσε στη συνέχεια.  

Μπέττυ Μαγγίρα: «Να πάει πάλι στο YFSF η Ματθίλδη; Πόσες φορές πια;»

Όσον αφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος είπε πως δε δέχτηκε πρόταση από την Μπέττυ Μαγγίρα για να συνεργαστούν ξανά, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Μιλάγαμε χθες το βράδυ και του είπα: “Σε προκαλώ να έρθει στην εκπομπή και να ξεκαθαρίσουμε το beef μας στον αέρα". Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποιο beef, τον αγαπώ πάρα πολύ. Παρόλο που δουλέψαμε μόνο έναν χρόνο μαζί, είναι σαν να τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια κι όντως τον κάλεσα να έρθει στην εκπομπή. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό που είπε, δεν του έγινε πρόταση, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με εμένα».  

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έχει μια πολύ καλή σχέση με την Μπέττυ Μαγγίρα

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έχει μια πολύ καλή σχέση με την Μπέττυ Μαγγίρα

«Ήθελα να συνεχίσει η συνεργασία μας αλλά δε μου έγινε πρόταση. Όταν έχεις καλή συνεργασία με ωραίες ομάδες, θέλεις να υπάρχει συνέχεια. Εδώ είμαστε, σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε, μεθαύριο ξαναείμαστε. Κάπως έτσι πάει η ζωή και στην τηλεόραση. Με τους ανθρώπους που συνεργάστηκες χθες, μπορεί να ξανασυνεργαστείς αύριο ή μπορεί να μην ξανασυνεργαστείς. Είχαμε μια πρώτη κουβέντα, δεν προχώρησε, μια χαρά, δεν τρέχει τίποτα. Σε αυτό το project βεβαίως θα ήθελα να ήμουν», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top