Φάρμα: Ο Χρήστος επιστρέφει και μονομαχεί με τον Άλκη - Δείτε το trailer

Δείτε την Πέμπτη 7/12 στις 21:00, στο 44ο Επεισόδιο 

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου της Φάρμας

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, η δοκιμασία της «Γέφυρας» διακόπηκε απρόσμενα, λόγω του τραυματισμού, που είχε η Αντωνία Μωυσίδου στο πόδι. Ο γιατρός έκρινε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι και τη θέση της πήρε ο Χρήστος Γκυζέλης, ως ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα. Με το που μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος της δοκιμασίας μαζί με τον Άλκη Λαδά, απέναντι στον Νίκο Παρλάντζα και στον Γιώργο Γιαννούλα. Ωστόσο, δεν  κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθούν και οι δύο μονομάχοι.

Φάρμα: Οι δύο φίλοι Άλκης Λαδάς & Χρήστος Γκυζέλης έρχονται αντιμέτωποι στον αχυρώνα!

Φάρμα: Οι δύο φίλοι Άλκης Λαδάς & Χρήστος Γκυζέλης έρχονται αντιμέτωποι στον αχυρώνα!

Στο σημερινό επεισόδιο, χωρίς να χάνουν καιρό, οι παίκτες οδηγούνται στον αχυρώνα για το καθιερωμένο συμβούλιο. Το κλίμα είναι πολύ καλό, αφού οι δύο μονομάχοι είναι κολλητοί φίλοι. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτιέται με ποια λογική χωρίστηκαν σε «πράσινους» και «γαλάζιους» στη δοκιμασία. Συμφωνούσαν, άραγε, όλοι με αυτή την απόφαση;   

Φάρμα - Αντωνία: Η γνώμη της που εκνεύρισε πολύ τον Παρλάντζα

Ένα ολόκληρο συμβούλιο ασχολείται με τον Γιώργο Τσάμη, σχολιάζοντας, αρχικά, τη στάση του απέναντι στον Χρήστο στην προηγούμενη μονομαχία. Όσο η συζήτηση προχωρά, ανασύρονται θέματα από το παρελθόν, που, απ’ ότι φαίνεται, δεν έχουν ξεπεραστεί. Τελικά, ο Γιώργος Τσάμης είναι ο εαυτός του ή είναι διαφορετικός στη ζωή του εκτός της Φάρμας; Γιατί όποια συζήτηση και αν ξεκινήσει, καταλήγει σε εκείνον; 

Φάρμα: Η Αντωνία «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα!

Ο Άλκης Λαδάς κι ο Χρήστος Γκυζέλης είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν. Ο Άλκης έχει παλέψει για να βρίσκεται εδώ κι ο Χρήστος έχει μία δεύτερη ευκαιρία να παλέψει και να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στη Φάρμα. Το γεγονός ότι είναι φίλοι δεν επηρεάζει τη διάθεσή τους να αγωνιστούν με νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στο παιχνίδι.   

Φάρμα: Αυτοί είναι οι 9 φάρμερς

Φάρμα: Αυτοί είναι οι 9 φάρμερς

Ποιες δοκιμασίες θα επιλέξουν και ποιος θα συμπληρώσει την τελική οκτάδα; Μόνο ένας από τους δύο θα συνεχίσει το ταξίδι στη Φάρμα και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη και το έπαθλο των 50.000€! 

Δείτα όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top