Φάρμα - Αντωνία: Η γνώμη της που εκνεύρισε πολύ τον Παρλάντζα

Όσα είπε στο Breakfast@Star η 21χρονη παίκτρια που αποχώρησε

Δείτε όσα είπε η Αντωνία στο Breakfast@Star

Μετά τον τραυματισμό της στο τελευταίο επεισόδιο της Φάρμας, η Αντωνία Μωυσίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι, με τον Χρήστο Γκυζέλη να επιστρέφει.  

Φάρμα: Η Αντωνία «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα!

Το πρωί της Πέμπτης η αθλήτρια του καράτε βρέθηκε στο Breakfast@Star όπου μίλησε για την εμπειρία της. Ξεκαθάρισε, ότι ευτυχώς, το χτύπημα στο πόδι της δεν έχει δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα με τις προπονήσεις της. 

Η Αντωνία απάντησε και στα σχόλια που έκανε για εκείνη ο Νίκος Παρλάντζας, ότι είναι 21 χρόνων κοριτσάκι και δεν έχει σεβασμό σε κανένα.

Φάρμα: Χαμός στη γαλάζια ομάδα - Έστησε αφτί η Αντωνία

«Όταν μπήκα στη Φάρμα θαύμαζα πάρα πολύ τον Νίκο. Είναι ο ιδανικός για τη Φάρμα. Ωστόσο, όσο πέρναγε ο καιρός κρατούσα τις επιφυλάξεις μου, ιδίως για τη Νάσια και τον Σπύρο. Ο Νίκος μας έλεγε πρώτος: "Τη Νάσια πρέπει να την προσέχετε". Μετά βλέπω ότι "κολλούσε" στους αρχηγούς», είπε αρχικά. «Ποτέ δεν του είχα πει τίποτα... Σέβομαι ότι είναι μεγαλύτερος μου. Ποτέ δεν είπα κάτι να τον προσβάλω, απλά έλεγα τη γνώμη μου. Πολλές φορές έλεγαν: "Α είμαι αγρότης, εγώ πρέπει να νικήσω" κι απαντούσα: "Ρε παιδιά γιατί; Αν είναι έτσι να έφερναν μόνο αγρότες και κτηνοτρόφους και να τελείωνε το θέμα... Είμαστε κι εμείς εδώ, υπάρχουν κι άλλα άτομα". Διαφωνούσε σε αυτό, τα έπαιρνε κατευθείαν», πρόσθεσε. 

«Διαφωνούσα σε πολλά πράγματα μαζί του κι εκείνος νευρίασε πήγαινε στη δίπλα ομάδα κι έλεγε διάφορα για εμένα χωρίς να ισχύουν», είπε στη συνέχεια η πρώην παίκτρια. 

Φάρμα - Αντωνία: «Είναι εγωιστικό στερεί τη θέση από κάποιον άλλον»

Κλείνοντας έκανε την πρόβλεψή της για τον νικητή της Φάρμας. «Οι πιο δυνατοί είναι ο Βάιος κι ο Άλκης, αλλά θεωρώ ότι κι ο Γιαννούλας κρύβει κάτι πολύ δυνατό. Για εμένα ο Γιάννουλας είναι πολύ μεγάλο φαβορί!», είπε η Αντωνία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top