Fame Story: Ξέσπασε ο Δημήτρης: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να εξαφανιστώ»

Τα κλάματα του Δημήτρη και η συγκίνηση του Ραπτάκη

Ο Δημήτρης Κλειδάς, ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις προτεινόμενους προς αποχώρηση, κάνει πρόβα το τραγούδι που θα πει στο 11ο live.

Fame Story: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Κλειδάς

Fame Story: Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Κλειδάς

Πρόκειται για το τραγούδι Εν Λευκώ της Νατάσας Μποφίλιου το οποίο αγαπά, αφού όπως είπε είναι ένα τραγούδι που τον έχει κάνει αυτό που είναι σήμερα.

Ο Νικόλας Ραπτάκης τον συμβουλεύει για το πώς θα το ερμηνεύσει καλύτερα τονίζοντάς του να…ανοίγει το στόμα του. Ο Δημήτρης είναι συναισθηματικά φορτισμένος και σε ένα διάλλειμα από το μάθημα μιλά με τον καθηγητή του και ξεσπά σε κλάματα.

«Μαζεύτηκαν πολλά και δεν είναι λίγος ο καιρός εδώ μέσα. Θέλω να φύγω. Υπάρχουν στιγμές που θέλω να εξαφανιστώ. Δε θέλω να βρίσκομαι πουθενά εδώ μέσα. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθείς εδώ μέσα με 1000 κάμερες και να σε βλέπει ο κόσμος. Να βλέπει την καθημερινή σου ζωή, πότε είσαι ευάλωτος. Θέλεις να βρεις μια γωνία να κλάψεις και δεν μπορείς. Δεν το μπορώ αυτό συνέχεια μπροστά στις κάμερες», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Fame Story: Η συγκίνηση του Νικόλα Ραπτάκη

Fame Story: Η συγκίνηση του Νικόλα Ραπτάκη

Ο Νικόλας Ραπτάκης βλέποντάς τον έβαλε τα κλάματα γεγονός που συγκίνησε τον Δημήτρη, ο οποίος πρόσθεσε πόσο ανάγκη είχε να ξεσπάσει.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top