Fame Story - Ένταση ανάμεσα σε Γιάννη & Κατσαΐτη: «Σου έδωσα τις ευκαιρίες»

«Δε μου εξήγησε κανείς πώς να τη βάλω τη φούστα»

Στη σκηνή του Fame Story Live ανέβηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Στεφανίδης ερμηνεύοντας Παντελή Παντελίδη και το τραγούδι, Γίνεται

Fame Story: Ο Γιάννης δεν έκρυψε την αμηχανία του όταν αναφέρθηκαν στο συμβάν με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Fame Story: Ο Γιάννης δεν έκρυψε την αμηχανία του όταν αναφέρθηκαν στο συμβάν με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Λίγο πριν περάσουν στην κριτική επιτροπή, ο Νίκος Κοκλώνης συζήτησε για το θέμα που δημιουργήθηκε με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τη φούστα.  

Ο πολυσυζητημένος σπουδαστής θεώρησε ότι έγινε παρεξήγηση και δεν κατάλαβε τι ακριβώς του ζητούσε η καθηγήτριά του, με εκείνη να του λέει ότι του εξήγησε. «Εμένα δε μου εξήγησε κανείς ότι πρέπει να τη χρησιμοποιήσω κάπως αλλιώς. Μου ζητήθηκε να τη φορέσω κανονικά! Γιατί δε θέλω να λέμε τα γεγονότα αλλιώς από ό,τι είναι. Ούτε εγώ έχω θέμα! Δε με νοιάζει να γίνεται σαματάς. Απλά δεν ήθελα να βάλω τη φούστα όπως μου ζητήθηκε κι έγινε η παρεξήγηση. Τελειώνει το θέμα εδώ», είπε ο Γιάννης.

Fame Story: Ο Αντώνης Ρέμος στήριξε την απόφαση του Γιάννη να μη φορέσει φούστα

Fame Story: Ο Αντώνης Ρέμος στήριξε την απόφαση του Γιάννη να μη φορέσει φούστα

«Γιάννη μου κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα. Έτσι όπως ειπώθηκε το πράγμα, δεν το κατάλαβε καλά ο Γιάννης, δεν ήταν πολύ κατανοητό. Σε καμία περίπτωση δε θα έβαζα φούστα. Είναι ένας πειραματισμός, είναι ένα μάθημα αλλά κι αυτό το μάθημα έχει την έκθεσή του. Θεώρησα πραγματικά λάθος να τον βγάλεις από την τάξη. Ναι να πεις ότι δεν έκανες το μάθημά σου, κάτσε σε μια γωνία να καταλάβεις. Μπορεί κι εσύ εκείνη τη στιγμή να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικά. Η διαφωνία μου είναι ότι η αντίδρασή σου να βγεις από το μάθημα είναι λάθος», είπε ο Αντώνης Ρέμος απευθυνόμενος στη γνωστή στιλίστρια. 

Fame Story: Ο σπουδαστής που κέρδισε την ασυλία κι οι νέοι υποψήφιοι!

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ξεκαθάρισε όσα συνέβησαν με τη φούστα που δε ζήτησε να βάλει ο Γιάννης!

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ξεκαθάρισε όσα συνέβησαν με τη φούστα που δε ζήτησε να βάλει ο Γιάννης!

«Στο προηγούμενο μάθημα, πάλι είχαμε ένα θέμα κι ο Γιάννης ήρθε με άλλη αντιμετώπιση. Πάλι μου είπε "Nόμιζα ότι ήμουν στην ομάδα της Barbie". Κάθε πρωί υπάρχει πίνακας ανακοινώσεων κι αναγράφεται ο τίτλος της δοκιμασίας. Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσα τον χώρο και τον χρόνο να φτιαχτεί. Και το ίδιο έγινε κι αυτήν τη φορά. Του έδωσα την ευκαιρία να το ξανασκεφτεί κι είπε "όχι". Του είπα: "Να το χρησιμοποιήσεις όπως θες". Εκείνη την ώρα υπήρχαν κι άλλα παιδιά που δεν είχαν ολοκληρώσει την εμφάνιση. Του είπα να τον βοηθήσουν κι είπε "όχι". Τι άλλο να κάνω; Του έδωσα τις ευκαιρίες. Δεν τον υποχρέωσε κανείς να φορέσει τη φούστα», απάντησε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Θυμίζουμε ότι όπως είδαμε στο επεισόδιο του Fame Story το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου, οι σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας πέρασαν ακόμη ένα challenge αφού στα πλαίσια του μαθήματος του styling, έπρεπε να παρουσιαστούν με outfits εμπνευσμένα από τα ρούχα που άφησαν στο δωμάτιο οι άνθρωποι της παραγωγής. 

Fame Story - Κατσαΐτη σε Γιάννη: «Μου χτύπησες την πόρτα στα μούτρα;»

Ο Γιάννης φτάνοντας μπροστά στις κρεμάστρες διαπίστωσε πως τα μοναδικά κομμάτια που είχαν μείνει διαθέσιμα ήταν φούστες, τις οποίες κι αρνήθηκε να επιλέξει για το look του. Μετά από μια έντονη διαφωνία με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει  από το μάθημά της. Αυτό έφερε φοβερό εκνευρισμό στον σπουδαστή, που βγαίνοντας από την τάξη χτύπησε με δύναμη την πόρτα!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top