Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με στήριξε πάρα πολύ»

Όσα είπε για τα νούμερα τηλεθέασης και τη νέα εκπομπή Ζήνα το βράδυ

Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»

Με καθημερινό τηλεοπτικό «αγώνα» στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εβδομαδιαίο με την εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ», η αγαπημένη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τη ζόρικη φετινή χρονιά, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και το πρόσωπο που τη στήριξε πολύ... τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δάκρυσε η Ζήνα Κουτσελίνη: Η συγκινητική έκπληξη στο Secret Song

«Όπως όλα τα πράγματα στην αρχή, η καινούρια εκπομπή θέλει πολλή δουλειά, πολύ στρώσιμο, αλλά θεωρώ ότι πάντα όταν χτίζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν, το χτίζεις από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο. Οπότε καλό είναι όσοι δουλεύουμε σε εκπομπές και οι άνθρωποι που κρίνουμε τις εκπομπές να περιμένουμε να φτάσει ένα προϊόν εκεί που θέλουν οι άνθρωποι του, και μετά να κρίνεται», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη στο «Mega Καλημέρα».

«Είναι ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα και ελπίζω σιγά σιγά αυτή η εκπομπή να αγκαλιαστεί από το τηλεοπτικό κοινό», πρόσθεσε για τη νέα βραδινή της εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ», που προβάλλεται κάθε Τετάρτης, στις 23:15, στο Star.

Δολοφονία Φαίης: Αποκαλύψεις για τα αίτια θανάτου της 23χρονης

«Οι τηλεθεατές δε μας κρίνουν από τα νούμερα τηλεθέασης γιατί τους είναι άγνωστο κείμενο. Παρακολουθώ τα νούμερα και βεβαίως με αγχώνουν γιατί θέλω να επιστρέψω στον σταθμό το καλό που έκανε ο σταθμός σε μένα. Οπότε έτσι είναι αυτές οι σχέσεις… σου δίνουν  και πρέπει να δώσεις κι εσύ… ένα αλισβερίσι αγκαλιάς και αγάπης», επισήμανε για το Star, με το οποίο συνεργάζεται για ένατη σεζόν.

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι throwback φωτογραφίες πριν βγει στο «γυαλί»!

Η Ζήνα Κουτσελίνη υπηρετεί την τηλεόραση από το 1992 και όπως ανέφερε, έχει αντιμετωπίσει «στραπάτσα, φουρτούνες και μπουνάτσες». Χάρη σε αυτή την εμπειρία, «μπορείς να γίνεις ένας καλύτερος καπετάνιος», είπε.

Τις δικές μου εκπομπές τις έχω κρίνει πολλές φορές και είμαι καλός κριτής του εαυτού μου, με μαλώνω αρκετά συχνά

Στη συνέχεια ανέφερε, πως ως άνθρωπος πίσω από τις κάμερες έχει υπάρξει σε εκπομπές που ξεκίνησαν με 0% ή 2% και τερμάτισαν δεύτερες. «Τίποτα δεν κρίνεται τους τρεις πρώτους μήνες και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος στο τέλος της σεζόν», τόνισε.

Ζήνα για Αρναούτογλου: «Με στήριξε πάρα πολύ και πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ», με τη Ζήνα Κουτσελίνη να αποκαλύπτει πως ο παρουσιαστής τη στήριξε πάρα πολύ όταν ξεκίνησε την πορεία της μπροστά στο γυαλί και μάλιστα «πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα».

«Τον ευχαριστώ για τη δημόσια τοποθέτησή του, τότε που είχε πει ότι ακόμα δε με έχει γνωρίσει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά όταν θα το κάνει, σίγουρα θα με επιλέξει τα επόμενα χρόνια», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε μοιραστεί τις σκέψεις της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη βραδινή εκπομπή που σχεδίαζε. «Μου έχει πει κι εκείνος τις ενστάσεις του. Όταν είσαι άνθρωπος δημιουργικός, δεν παρεξηγήσε στην κριτική με ουσία. Ο Γρηγόρης μέσα σε αυτήν την κριτική έχει προσφερθεί στο κάλεσμά μου να είναι εδώ στην εκπομπή και να μιλήσουμε ανοιχτά για δικά του ζητήματα».

«Εννοείται ότι έχω κάνει λάθη και τα βλέπω με αγάπη. Λάθη σε επιλογές θεμάτων και στιγμών, αλλά όχι ανθρώπων. Το έχω ξαναπεί πως συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω», κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top