Fame Story Αριστέα: «Αυτή η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμή μου»

«Η συμβίωση είναι δύσκολη σε κατάσταση εγκλεισμού», είπε στο star.gr

«Παίρνω πολλή αγάπη. Είμαι ευγνώμων για όλο αυτό. Αυτή η αγάπη του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμή μου και με κάνει να συνεχίζω ακόμα πιο δυναμικά. Ο,τιδήποτε αρνητικό και κακό μπορεί να μου συμβεί αυτή η αγάπη το κάνει πέρα», είπε η Αριστέα για την αγάπη που παίρνει από τον κόσμο στην κάμερα του star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη που βρέθηκε στα παρασκήνια του 7ου live του Fame Story.

Η σπουδάστρια της Ακαδημίας αναφέρθηκε και στις εντάσεις και τα ξεσπάσματα που έχει και αρκετές φορές έφτασε στα όριά της.

Fame Story: Μη σηκώσεις ξανά τον τόνο της φωνής σου σε μένα. Κατάλαβες;

«Η συμβίωση είναι δύσκολη σε κατάσταση εγκλεισμού, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά που συνέβησαν με έκαναν δυνατή και κατάλαβα ότι πρέπει να προσηλωθώ σε εμένα, να μη δίνω σημασία δεξιά και αριστερά και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια».

Κλείνοντας, πρόσθεσε πως πρέπει να περνάμε κάποια διαστήματα μοναξιάς ώστε να βρίσκουμε το…κέντρο μας και να μπορούμε να αυτοπροσδιοριζόμαστε.

«Ειμαι καλύτερα. Έχω κάνει δουλειά με τον εαυτό μου μέσα στο σπίτι και να γίνω ακόμα καλύτερα με τον εαυτό μου, αλλά και ως καλλιτέχνιδα», πρόσθεσε η Αριστέα.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Κάμερα: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top