Πουρσανίδης - Στεφόπουλος: «Καταλάβαμε ότι η σειρά Στα Σύνορα είχε απήχηση»

Όσα αποκάλυψαν οι ηθοποιοί για τη νέα σειρά του Star, Στα Σύνορα

«Στα Σύνορα» είναι ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Star με διπλό επεισόδιο.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα δύο εκ των πρωταγωνιστών, ο Νίκος Πουρσανίδης και ο Γιάννης Στεφόπουλος κάθισαν στον καναπέ του Breakfast@star και δήλωσαν πολύ χαρούμενοι που η σειρά είχε απήχηση στον κόσμο.

«Καταλάβαμε ότι η σειρά Στα Σύνορα είχε απήχηση στον κόσμο. Είναι και πολύ καλό το σενάριο», είπαν ενώ πάρα πολύ καλά σχόλια άκουσαν και από τον περίγυρό τους.

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Star στα Σύνορα


Δείτε εδώ το δεύτερο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Star στα Σύνορα

Αποκλειστικό απόσπασμα από τα νέα επεισόδια της σειράς «Στα Σύνορα»

Ο αστυνομικός και ο διοικητής της σειράς «Στα Σύνορα» δε θέλησαν όπως ήταν φυσικό να αποκαλύψουν τι θα γίνει στη σειρά και αρκέστηκαν να δηλώσουν χαρακτηριστικά: «Πολλά θα γίνουν».

Τα γέλια στα γυρίσματα της σειράς

Σημαντικός παράγοντας για κάθε ηθοποιό, και όχι μόνο, είναι να υπάρχει καλό κλίμα στον χώρο εργασίας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στα γυρίσματα σε σημείο αρκετές φορές να διακόπτεται το γύρισμα από τα γέλια και η σκηνή να πηγαίνει και πάλι από την αρχή.


Όταν ο Νίκος Πουρσανίδης υποδυόταν τον γιο του Κώστα Κόκλα στα «Εγκλήματα»


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Πουρσανίδης και ο Κώστας Κόκλας συνεργάζονται. Πριν από 23 χρόνια ο Νίκος Πουρσανίδης υποδυόταν τον γιο του Κώστα Κόκλα στα «Εγκλήματα».

Ο Νίκος Πουρσανίδης σε ηλικία 17 ετών έπαιζε στα Εγκλήματα τον γιο του Κώστα Κόκλα

Ο Νίκος Πουρσανίδης σε ηλικία 17 ετών έπαιζε στα Εγκλήματα τον γιο του Κώστα Κόκλα


«Αυτή ήταν μια ευτυχής συγκυρία. Τότε ήμουν 17 ετών και το επεισόδιο το είδα με τον φίλο μου τον Αντώνη στην 5ήμερη εκδρομή με το σχολείο. Έχει πολύ πλάκα για το ποιοι το θυμούνται και ποιοι όχι. Ήταν η πρώτη τηλεοπτική σειρά που έκανα. Είναι πολύ γλυκό και τρυφερό. Έπαιξα σε 5 επεισόδια και με αναγνώριζαν στον δρόμο. Ήταν σοκαριστικό για μένα», εξήγησε ο Νίκος Πουρσανίδης.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top