Καρράς: Η τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story μετά το πρόβλημα υγείας του

Το γεμάτο νόημα μήνυμα του τραγουδιστή

Μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο και τη φημολογία για την κατάσταση της υγείας του, ο Βασίλης Καρράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story.

Βασίλης Καρράς: Όλη η αλήθεια για την υγεία του - Παίρνει εξιτήριο σήμερα

Ο Νίκος Κοκλώνης τον καλωσόρισε με τον ίδιο να ανταποδίδει και να ευχαριστεί παράλληλα τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύμτα συμπαράστασης που δέχτηκε.

Βασίλης Καρράς: Η πρώτη νύχτα σπίτι του κι η έκκληση της συζύγου του

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος, παίρνοντας τον λόγο, του εξομολογήθηκε πόσο χάρηκε που τον ακούει και πόσο τον αγαπάει. Για να έρθει η αντίδραση του γνωστού ερμηνευτή: «Πιτσιρίκο. Ε, πιτσιρίκο… είμαι εδώ!», είπε όλο νόημα.

Ο παρουσιαστής της Ακαδημίας είχε όμως κι άλλη έκπληξη για τους τηλεθεατές. Ειδικότερα τους ανακοίνωσε πως την επόμενη Παρασκευή θα ακούσουν ζωντανά τη νέα επιτυχία του Βασίλη Καρρά. 

«Την επόμενη εβδομάδα το τραγούδι που βγάζεις θα παρουσιαστεί εδώ στο Fame Story», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story   

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top