Σία Κοσιώνη: Η αντίδραση στα σχόλια για την επιτυχία του Κώστα Μπακογιάννη

Η στιγμή που ανακοινώνει το ποσοστό στις εκλογές του συζύγου

Δείτε το σχετικό βίντεο από την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ

Στην πρώτη θέση του δήμου Αθηναίων, στον πρώτο γύρο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Παρότι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έλαβε ποσοστό 41,33%, δεν παίρνει τη δημαρχεία από την πρώτη Κυριακή. 

Κώστας Μπακογιάννης για Σία Κοσιώνη: «Είναι ένας άγγελος!»

Στη δεύτερη θέαση βρέθηκε ο Χάρης Δούκας με ποσοστό 14,27% στο 75,90% της ενσωμάτωσης. Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας εκλογικής βραδιάς για τον ΣΚΑΪ, μάλιστα, η σύζυγος του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Σία Κοσιώνη, δεν έκρυψε τη χαρά της για την επιτυχία που σημείωσε σε αυτόν τον πρώτο γύρω της εκλογικής αναμέτρησης.

Όταν ο Θάνος Πλεύρης κι η Μαριάννα Πυργιώτη εξηγούσαν αμφότεροι τους λόγους για τους οποίους το παρόν ποσοστό του κ. Μπακογιάννη αποτελεί μεγάλη επιτυχία, η δημοσιογράφος κι άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ένα πολύ τρυφερό χαμόγελο

Η στιγμή που η Σία Κοσιώνη ανακοινώνει το ποσοστό του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων

«Έχουμε τον Κώστα Μπακογιάννη να σημειώνει 41,5% όταν από όλη την αντιπολίτευση είχε δεχθεί τα περισσότερα πυρά. Κρατάει τις δυνάμεις του και για λίγο δεν παίρνει τον δήμο από την πρώτη Κυριακή. Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Κώστα Μπακογιάννη. Σε αντίθεση με άλλους δήμους, άλλωστε, ο δήμος Αθηναίων έχει κι έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή αν κάποιος έχει μια δυσαρέσκεια από την κυβέρνηση, στον δήμο Αθηναίων αντίθετα από τον δήμο Λαρίσης ή Ηρακλείου, λόγου χάρη, μπορεί να δοθεί και πολιτικό μήνυμα αλλά ο δήμαρχος κρατάει τις δυνάμεις του», υπογράμμισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

Μπακογιάννης – Κοσιώνη: Το φιλί στο στόμα στο θέατρο του Λυκαβηττού

«Εγώ θα πω το εξής. Ο κ. Μπακογιάννης είναι ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα, τα προβεβλημένα, της Νέας Δημοκρατίας τα οποία ήταν στο επίκεντρο, όχι μόνο της αντιπολίτευσης, αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης με αρνητικό τρόπο. Είναι δηλαδή… case study σε σχέση με με την ασυλία. Για να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι με ασυλία που είχε τεράστιος αριθμός στελεχών της Νέας Δημοκρατίας». 

Η Σία Κοσιώνη κι ο Κώστας Μπακογιάννης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Αθήνας

Η Σία Κοσιώνη κι ο Κώστας Μπακογιάννης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Αθήνας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεδομένου λοιπόν πως ήταν από τα λίγα στελέχη του χώρου που είχε «φάει» πάρα πολλά χρόνια τέτοια αρνητική κριτική και από τα media και με δεδομένο, επίσης, το ότι η αντιπολίτευση τον συνέδεε λόγω της συγγένειας με τον πρωθυπουργό, που ήταν ένα δεύτερο πεδίο ξύλου, εγώ θεωρώ το 41% απίστευτο ποσοστό» τόνισε, με τη σειρά της, η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη στη μαραθώνια εκλογική βραδιά με την Σία Κοσιώνη για τον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top