Κώστας Μπακογιάννης για Σία Κοσιώνη: «Είναι ένας άγγελος!»

Όσα είπε δήμαρχος Αθηνών για την εδώ και δέκα χρόνια σύντροφό του

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Στο Happy Day βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλος και για όλα

Μπακογιάννη για Κοσιώνη: Είναι ο πρώτος αριθμός του λαχείου

Ανάμεσα σε άλλα, ο δήμαρχος Αθηνών αναφέρθηκε στη σύζυγό του Σία Κοσιώνη με τα πιο τρυφερά λόγια αλλά και στον γιο τους, Δήμο

Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους

Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαστε κοντά στα 10 τώρα χρόνια, η Σία είναι ένας άγγελος ο οποίος ήρθε στη ζωή μας πολύ γρήγορα, δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, με πολύ μεγάλη σιγουριά, με πάρα πολύ αγάπη. Κάποιος τρίτος κακοπροαίρετος μπορεί να πει αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια είναι μία σύγχρονη…. όλα αυτά τα οποία λένε….δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, είμαστε περήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο που αποκτήσαμε οι δυο μας στα εύκολα και στα δύσκολα στα καλά και στα κακά», εξομολογήθηκε αρχικά για τη σύζυγό του. 

Σία Κοσιώνη: Έκανε το μπαλκόνι της... μποστάνι και το χαίρεται

Για το πώς είναι σαν μητέρα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ο Κώστας Μπακογιάννης, ανέφερε: «Ασχολείται non-stop με το παιδί χτίζει αφηγήματα μέσα στα οποία πρωταγωνιστεί ο Δήμος ο οποίος βεβαίως είναι το κέντρο του κόσμου όχι μόνο του δικού μας αλλά όλο το ηλιακό σύστημα περιστρέφεται γύρω από τον Δήμο είναι ο άξονας».

Η οικογένεια Μπακογιάννη-Κοσιώνη σε μια από τις εξορμήσεις της!

Η οικογένεια Μπακογιάννη-Κοσιώνη σε μια από τις εξορμήσεις της! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τέλος, ο Κώστας Μπακογιάννης πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να βρίσκουμε χρόνο, δεν είναι πάντα εύκολο γιατί και οι δύο έχουμε παλαβές ζωές αυτή είναι η πραγματικότητα, εννοείται ότι θα βγούμε θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί έχουμε τις φιλίες μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top