Fame Story: «Τα παιδιά έτρεμαν την ώρα που τραγουδούσαν»

Όσα είπε η Διευθύντρια της Ακαδημίας του Fame Story, Ηρώ

To Fame Story επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Το πρώτο live μέσα από τη συχνότητα του Star τα είχε όλα, κέφι, χορό και φυσικά τραγούδι.

Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κριτική επιτροπή, τους καθηγητές και φυσικά τους επίδοξους σπουδαστές. Διευθύντρια της Ακαδημίας του Fame Story είναι η Ηρώ, στην οποία ο Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε το κλειδί κατά τη διάρκεια του live.

Fame Story: Αυτός είναι ο αγαπημένος σπουδαστής του κοινού

Το πρωί της Δευτέρας 2/10, βρέθηκε στο Fame Story και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα, αλλά και τον ρόλο της στην Ακαδημία.

Fame Story: H Eλένη Χατζίδου μας δείχνει τι γινόταν πίσω από τις κάμερες

«Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό υλικό. Ακόμα και η παρουσίαση που έκαναν τα παιδιά το Σάββατο ήταν μια παρουσίαση ασύλληπτη. Τα παιδιά έτρεμαν την ώρα που τραγουδούσαν. Δεν ήταν εύκολο. Όσο περνά ο καιρός θα είμαστε αυστηροί, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε συμπονετικοί μαζί τους. Τον χώρο και τον χρόνο θα τον δώσουμε εμείς. Η δική μας δουλειά στη σχολή είναι να προετοιμάζουμε το έδαφος. Ουσιαστικά βρίσκομαι ανάμεσα στη σχέση των σπουδαστών και των καθηγητών. Κυρίως, θα στηρίζω τους φοιτητές πολυεπίπεδα. Μπορώ να τους βάλω στον δρόμο και να τους παρακολουθώ καθημερινά. Θα χρειάζονται μια ψυχική στήριξη γιατί θα είναι δύσκολο γι’ αυτό θα διαρκέσει 3 μήνες. Θα ανακοινώσω στους σπουδαστές τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση γι’αυτή την εβδομάδα», είπε η Ηρώ.

Η πρώτη αντίδραση των σπουδαστών μετά το live του Fame Story

Πάνω στη σκηνή ανέβηκαν 18 επίδοξοι σπουδαστές, αλλά τελικά κατάφεραν να μπουν 16. Μετά το τέλος του live η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star βρέθηκε μέσα στο πούλμαν όπου μετέφερε τους σπουδαστές στην Ακαδημία.

Αυτοί είναι οι 16 που μπήκαν στο σπίτι του Fame Story

Όλοι οι φοιτητές της μουσικής Ακαδημίας δήλωσαν χαρούμενοι που πήραν το εισιτήριο για Fame Story, τονίζοντας ωστόσο πως ήταν αγχωμένοι και έτρεμαν πάνω στη σκηνή.

Κοκλώνης: Σε ποια νικήτρια του Fame Story θα έδινε εκπομπή

Lionder και Δήμητρα δεν κατάφεραν να μπουν στο Fame Story

Υπήρξαν και δύο παίκτες που δεν κατάφεραν να πείσουν για τις δυνατότητές τους και αυτοί ήταν ο Lionder και η Δήμητρα. Ο Lionder αισθάνθηκε τιμή που κατάφερε να βγει στη σκηνή του Fame Story, αν και αρχικά στεναχωρήθηκε, αλλά τώρα είναι μια χαρά.
Ευγνωμοσύνη ένιωσε και η Δήμητρα σημειώνοντας πως τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top