Fame Story: Backstage video μία «ανάσα» από το live show!

Κοκλώνης, Ρέμος, Φουρέιρα και Lighta μας λένε πώς γίνεται κάποιος famous

Δείτε το trailer του Fame Story 

Αντίστροφη μέτρηση για το «Fame Story», με τον παρουσιαστή και τους κριτές να κάνουν δηλώσεις από τα backstage της φωτογράφισής τους, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στο Star, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

«Επιτέλους ξεκινάει το πάρτι! Ένα διαφορετικό, γιατί φέτος έχουμε πολλούς διαγωνιζόμενους, παιδιά με ωραία φωνή… κι εγώ έχω μια αγωνία να ξεκινήσουμε! Ανυπομονώ!» είπε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης.

Fame Story: Νίκος Κοκλώνης και κριτές λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα!

Όσο για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας διαγωνιζόμενος για να γίνει famous, πρέπει «να μου μοιάζει στη φωνή», είπε, γελώντας, ο Νίκος Κοκλώνης. 

«Πρέπει να έχει αστέρι, γιατί όσα ταλέντα και να έχεις … αν σου λείπει το άστρο, δεν πετυχαίνεις», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ο Αντώνης Ρέμος θα ψάξει την αλήθεια του κάθε διαγωνιζόμενου 

Στα στοιχεία που θέλει να δει στους διαγωνιζόμενους αναφέρθηκε ο κριτής του Fame Story, Αντώνης Ρέμος. «Δε θα ψάξω στους διαγωνιζόμενους το λαϊκό στοιχείο, θα ψάξω την αλήθεια τους, από όπου κι αν έρχεται είτε είναι pop, είτε είναι λαϊκό. Το τραγούδι είναι ένα... αδιαίρετο. Αλήθεια και μόνο αλήθεια», είπε.

«Εμένα με ενδιαφέρει το παιδί που θα βγει πρώτο να μπορεί να σταθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς και διεθνείς σκηνές. Να μπορεί να είναι ένας διεθνής καλλιτέχνης», κατέληξε.

Σκληρή δουλειά ζητάει η Ελένη Φουρέιρα 

Για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει famous, κατά την Ελένη Φουρέιρα θα «πρέπει να έχει μυαλό, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά… πρώτο και βασικό να έχει ταλέντο κι ας μην είναι έτοιμος κι ας κάνει λάθη. Τα λάθη δε μας ενοχλούν, δε μας πειράζουν… μας ενδιαφέρει, τουλάχιστον εμένα, να δουλεύει, να προσπαθεί και να έχει αυτό το ταλέντο το πηγαίο».

Ο Light αναζητά το «φως» 

Για τον Light, αυτό που χρειάζεται να έχει κάποιος για να γίνει famous είναι «άστρο»«Είναι μια ποιότητα που μπορείς να την δεις σε κάποιον πριν τραγουδήσει καν, με το που εμφανιστεί πάνω στο stage. Πρέπει να έχει αυτό το φως που λέμε. Από κει και μετά για να το εξελίξει, χρειάζεται πειθαρχία, σκληρή δουλειά, σίγουρα καλή φωνή και παρουσία» , ανέφερε ο Light.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top