Fame Story: Νίκος Κοκλώνης και κριτές λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα!

Πρεμιέρα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με live show

Δείτε το trailer του Fame Story 

To Fame Story, η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα στο Star, με το πρώτο Live Show και πολλές εκπλήξεις, τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00. O παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης και οι τέσσερις κριτές, Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Light και Γιώργος Αρσενάκοςμίλησαν στο περιοδικό ΟΚ!, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Fame Story: Κλείστε θέση στη μεγάλη πρεμιέρα - Ζήστε από κοντά το live show

«Περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, live, μετά από τρεις μήνες που μου φάνηκαν αιώνας! Μου έχει λείψει τόσο πολύ η live επικοινωνία με τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθε η στιγμή που το Fame Story, η πιο θρυλική μουσική ακαδημία, το σόου που έχει βγάλει τόσους σταρ, ένα πρότζεκτ που εδώ και καιρό σκεφτόμουν πως πρέπει να αναβιώσει, επιτέλους επιστρέφει», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος παραδέχτηκε πως πολλά είναι αυτά που τον αγχώνουν πριν την πρεμιέρα, όμως «υπερτερεί ο ενθουσιασμός».

Fame Story: Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης με τους τέσσερις κριτές

Ο παρουσιαστής του Fame Story αποκάλυψε πως θα δούμε «ένα πραγματικά συγκλονιστικό stage, από τα πιο ωραία και θεαματικά στην ελληνική τηλεόραση», ενώ για τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας τόνισε «πως δεν έχουν μόνο πολύ ξεχωριστές φωνές, αλλά και πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες. Πολλοί από αυτούς έχουν συγκλονιστικές ιστορίες ζωής, βιώματα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και των “θέλω” τους».

Θέλω πολύ να μπω στην ακαδημία για να έρθουμε πιο κοντά με τους παίκτες

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν και είναι μεγάλος φαν του Fame Story. «Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από το τελευταίο Fame Story – αν θυμάμαι καλά, ο 4ος κύκλος είχε ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2006. Μιλάμε για 17 χρόνια πριν. Το νέο Fame θα έχει πάρα πολλά νέα στοιχεία, πολλές προσθήκες, πολλές εκπλήξεις, με έχετε μάθει άλλωστε πια», είπε στο ΟΚ!

Παρουσιαστής του Fame Story o Nίκος Κοκλώνης

Παρουσιαστής του Fame Story o Nίκος Κοκλώνης

Κατέληξε, λέγοντας, ότι είναι ενθουσιασμένος που θα βρεθούν όλοι μαζί με τους τέσσερις κριτές, τους οποίους χαρακτήρισε «top» oμάδα.

Αυτοί είναι... επίσημα οι καθηγητές του Fame Story!

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως αγαπά πολύ το Fame Story και θυμάται το σόου από τα παιδικά της χρόνια. Ακόμη, εξομολογήθηκε πως πριν πει το «ναι» σε κάποια πρόταση, πάντα συζητάει με τους δικούς της ανθρώπους. 

Fame Story: Στην κριτική επιτροπή η Ελένη Φουρέιρα

Fame Story: Στην κριτική επιτροπή η Ελένη Φουρέιρα

«Φυικά και ακούω το ένστικτο μου, αλλά η ομαδική δουλειά κάνει την επιτυχία», είπε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και performer.

Ο Αντώνης Ρέμος υπογράμμισε ότι όσοι συμμετέχουν στο Fame Story έχουν καλές φωνές, όμως «χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια καλή φωνή για να βγει κάποιος νικητής».

Fame Story: Στην κριτική επιτροπή ο Αντώνης Ρέμος

Fame Story: Στην κριτική επιτροπή ο Αντώνης Ρέμος

«Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποιον που να έχει τη δική του προσωπικότητα και να μπορέσει να σταθεί όρθιος στις καλλιτεχνικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια», πρόσθεσε. Ανέφερε, επίσης, πως θα προσπαθήσει να είναι ειλικρινής και βοηθητικός με τα παιδιά, ώστε τα παιδιά να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

O Γιώργος Αρσενάκος επισήμανε πως «το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί, ούτε γίνεσαι σταρ μέσα σε μια νύχτα! Χρειάζεται θέληση, πίστη, συστηματική και σκληρή δουλειά, να μη σταματάς να αγωνίζεσαι, να εξελίσσεις τον εαυτό σου, τη φωνή σου και την performance σου, να εμπιστεύεσαι τους συνεργάτες σου και τελικά το άστρο σου θα λάμψει».

Fame Story: Στην κριτική επιτροπή ο Γιώργος Αρσενάκος

Fame Story: Στην κριτική επιτροπή ο Γιώργος Αρσενάκος

Tέλος, χαρακτήρισε τον Νίκο Κοκλώνη «χαρά τη ζωής», την Ελένη Φουρέιρα «queen», τον Αντώνη Ρέμο «legend» και τον Light «star».

Ο Light αποκάλυψε ότι ακούει όλα τα είδη μουσικής και εκτίμησε ότι «όλοι μπορούμε να είμαστε κριτές», καθώς «λίγο πολύ παίρνουμε τη θέση του κριτή στην καθημερινότητά μας είτε αυτό είναι μουσική, είτε ταινίες».

Fame Story: Στην κριτική επιτροπή ο Light

Fame Story: Στην κριτική επιτροπή ο Light

Τέλος, σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι πραγματικά ο Χρήστος Ιωαννίδης, ο ίδιος απάντησε με αφοπλιστικό χιούμορ: «Eδώ δεν ξέρω εγώ ποιος είναι ο Χρήστος Ιωαννίδης, αφού εμένα με λένε Κρίστιαν».

Τα συναρπαστικά επεισόδια του Fame Story θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη ΦΑΡΜΑ και το λαμπερό Live Show κάθε Παρασκευή στις 21:00. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top