Οι λαμπεροί καλεσμένοι στους Ημιτελικούς των International Emmy Awards

Με την υποστήριξη της Nova και του Δήμου Αθηναίων

Πριν από λίγες ημέρες τα φώτα στράφηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο όπου για πρώτη φορά η Αθήνα έγινε κινηματογραφικός πόλος έλξης, καθώς πραγματοποιήθηκαν οι δύο Ημιτελικοί Γύροι Κριτικής των International Emmy Awards, σε συνεργασία με τη Nova και τον Δήμο Αθηναίων.

Το παρών έδωσαν λαμπερές παρουσίες από τον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και της υποκριτικής.

Κώστας και Μάνις Στεφανής

«Όταν έλαβα την πρόσκληση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν το πίστευα. Μια τρομερή βραδιά για τη χώρα μας που θα μας προβάλει σε όλο το κόσμο», δήλωσε ο Μάνος Στεφανής και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Στεφανής ο οποίος συμπλήρωσε: «Βλέπω πολύ κινηματογράφο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα τέτοιο γεγονός ήρθε και στη χώρα μας. Όλο αυτό δείχνει ότι ταξιδεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Δέσποινα Μοιραρακη

Δέσποινα Μοιραράκη

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τη λαμπερή εκδήλωση παρακολούθησαν από κοντά οι Δέσποινα Μοιραράκη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ηλιάνα Παπαγεωργίου δηλώνοντας ευτυχείς που μια τόσο μεγάλη εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα.

Γιώργος Καράβας - Ραφαέλα Ψαρρού

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Καράβας αποκάλυψε πως αν ποτέ κέρδιζε βραβείο Emmy θα το αφιέρωνε στη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού που είναι η κινητήριος δύναμη σε ό,τι κι αν κάνει.

«Νομίζω πως ήρθε η εποχή που η Ελλάδα αρχίζει και βγαίνει στο εξωτερικό και αυτή είναι η προσπάθεια όλων μας», ανέφερε με τη σειρά της η Μιμή Ντενίση.

Μιμή Ντενίση

Οι νικητές των 51ων International Emmy Awards θα ανακοινωθούν στις 20 Νοεμβρίου 2023 στην τελετή απονομής των Βραβείων στη Νέα Υόρκη.

 

 
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top