Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος: «Έπαθα ισχυρή πνευμονία λόγω στρεπτόκοκκου»

Βρέθηκε κοντά στον θάνατο - Νοσηλεύτηκε 5,5 ολόκληρους μήνες!

Δείτε όσα είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή Το Πρωινό

Μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του

Τριανταφυλλίδης: Συνέχεια στην κόντρα με Αρναούτογλου με νέα δήλωση 

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός κριτικός βρέθηκε στο νοσοκομείο με ισχυρή πνευμονία λόγω στρεπτόκοκκου και μάλιστα χρειάστηκε να μείνει διασωληνωμένος για έναν ολόκληρο μήνα.  

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό. «Έπαθα ισχυρή πνευμονία λόγω στρεπτόκοκκου. Είχα κάνει εγχείρηση, έμεινα για έναν μήνα διασωληνωμένος. Ζω, κάτι που δεν το περίμενε κανείς... Δεν το έκανα θέμα, δε μου αρέσει καθόλου που υπάρχει για τα πάντα τηλεοπτική κάλυψη. Το βρίσκω κιτς. 

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Είμαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη»

Νοσηλεύτηκα για 5,5 μήνες. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο σοβαρό, το έμαθα μετά. Εγώ νόμιζα ότι απλά ήμουν άρρωστος και θα κάνω μία εγχείρηση. Φυσικά και στάθηκαν δίπλα μου η μητέρα μου, οι φίλοι μου, όλοι... Όταν τελείωσε και πήγαινα να γίνω καλά, μου είπαν ότι "ζεις από ένα θαύμα!"

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης έχει μια από τις πιο σκληρές... πένες στην ελληνική δημοσιογραφία

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης έχει μια από τις πιο σκληρές... πένες στην ελληνική δημοσιογραφία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μην το κάνουμε και θέμα, οι ιώσεις είναι μέσα στη ζωή των ανθρώπων. Το θέμα είναι να παραμείνεις όρθιος και να μην σε καταβάλλει κάτι ψυχολογικά, γιατί το ψυχολογικό είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα», εξομολογήθηκε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top