Κάνε ότι κοιμάσαι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου

Eπιστρέφει τον Σεπτέμβριο με τον δεύτερο κύκλο της, για να καθηλώσει

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Β' κύκλου

Η ανατρεπτική ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ "Κάνε ότι κοιμάσαι", με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Πανταζούδη και του Αλέκου Κυράνη και σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, Γιάννη Σκαραγκά, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με τον δεύτερο κύκλο της, για να καθηλώσει.

Στο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, φαίνεται πως ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) βρίσκεται να διδάσκει σε ένα ιδιωτικό σχολείο αυτή τη φορά. Το τοπίο αλλάζει, τα προβλήματα είναι διαφορετικά αλλά και πιο σκοτεινά. Η δράση και το έγκλημα έχουν άλλο πρόσωπο. Μια νέα περιπέτεια μυστηρίου ξεκινά σε νέα βάση με νέες προσθήκες στους πρωταγωνιστές.

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησαν και τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ, με σκοπό να καθηλώσει τους τηλεθεατές με νέα επεισόδια από τον Σεπτέμβριο. Την είδηση έκανε γνωστή η Άννα Λεμπέση, παραγωγός της σειράς, λίγες ημέρες πριν, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top