Ζήνα Κουτσελίνη: «Ήταν μια χρονιά με μεγάλες δυσκολίες»

Τι είπε για συνεργάτες και «νικητές» της χρονιάς

Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά, η όγδοη κατά σειρά, ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα για την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε πως ήταν μια χρονιά με μεγάλες δυσκολίες και μεγάλα ζητήματα.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα, έχω καθαρίσει τουαλέτες»

«Ήταν μια χρονιά που είχε λιγότερη χαρά» δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη, σημειώνοντας για τους συναδέλφους της ότι «οι παρέες γράφουν ιστορία». «Αν δεν έχεις έμπειρους και ικανούς συνεργάτες, δε θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον για τι τηλεοπτικό κοινό» συμπλήρωσε. 

Σχετικά με τη νέα βραδινή εκπομπή που βρίσκεται στα πλάνα της, εξήγησε ότι είναι κάτι που θα συζητηθεί μετά τις διακοπές με το κανάλι, ώστε να είναι και οι δύο μεριές ήρεμες για να δουν αν τελικά θα προκύψει κάτι τέτοιο με τη νέα χρονιά. 

«Όσοι επιβίωσαν τη φετινή χρονιά στην τηλεόραση, είναι νικητές»

Κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για «νικητές», αναφερόμενη στα πρόσωπα που κατάφεραν να επιβιώσουν τη φετινή χρονιά στην τηλεόραση. 

Σύμφωνα με την ίδια, οι μεγάλοι νικητές ανά τηλεοπτικό σταθμό είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος για το Mega, η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Alpha, ο Νίκος Μουτσινάς για τον ΣΚΑΪ, η Ελένη Τσολάκη στο ΟΡΕΝ, ο Πέτρος Πολυχρονίδης για το Star και η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Λιάγκας για τον ΑΝΤ1. 

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε για μια πολύ καλή συνεργασία μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και για μία χρονιά με δύσκολα θέματα στην επικαιρότητα. 

Ο Πέτρος Μαρέδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή αλλά και στα διαλείμματα. 

«Περνάμε ωραία και είναι ο μόνος τρόπος να αντέξουμε τόσο σκληρά θέματα» είπε η Μαρία Παναγοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top