Ελένα Παπαρίζου: «Με τον σύζυγό μου αλληλοσυμπληρωνόμαστε»

Όσα είπε η τραγουδίστρια στο Dot για τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη

Είναι κορυφαία τραγουδίστρια της ελληνικής pop σκηνής με τεράστια καριέρα και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από τη στιγμή που αποχώρησε από τους Antique για να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

MAD VMA 2023: Έλενα Παπαρίζου & Ελένη Φουρέιρα αντάλλαξαν ένα φιλί on stage 

Ο λόγος φυσικά για την Έλενα Παπαρίζου. Το Number One της Ελλάδας μίλησε στην εκπομπή Dot και στη δημοσιογράφο  Γωγώ Αυγερινοπούλου για τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, τον οποίο παντρεύτηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο το 2014 παρουσία μόλις 7 καλεσμένων. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην κοινή τους ζωή, αποκαλύπτοντας ποια πράγματα απολαμβάνουν να κάνουν μαζί.

Έλενα Παπαρίζου: Σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της στη Νέα Υόρκη

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά στο Dot για τον Ανδρέα Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά στο Dot για τον Ανδρέα Καψάλη

«Με τον Ανδρέα είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Λειτουργούμε πάρα πολύ όμορφα μαζί. Όταν δε δουλεύουμε φροντίζουμε πάντα να περνάμε όσο καλά γίνεται. Μας αρέσουν τα ταξίδια. Αγαπάμε πάρα πολύ τα βουνά όχι μόνο την Πίνδο επειδή έχω καταγωγή από εκεί, κατεβαίνουμε και κάτω στην Πελοπόννησο. Πηγαίνουμε συχνά και στο εξωτερικό», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Star.

Δείτε όλα τα επεισόδια του DOT 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top