Χαμός με Τζήμερο στο «Πρωινό»: «Αφήστε να τελειώσω γαμ@το μια φορά»

Aρνήθηκε κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν περί σεξιστικής επίθεσης στη Ζαχαράκη

Ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, μετά την σεξιστική επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη που ανέλαβε Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του ANT1.

Τζήμερος για Ζαχαράκη: Υπουργός Οικογένειας μια άγαμη και άτεκνη

Υπενθυμίζεται, πως αναφερόμενος στη Σοφία Ζαχαράκη και στην ίδρυση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ο Θάνος Τζήμερος έγραψε: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 29/6 στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Θάνος Τζήμερος αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν περί σεξιστικής επίθεσης στη Σοφία Ζαχαράκη, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε μεγάλη ένταση με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος «Δημιουργία Ξανά».

Χαμός με Τζήμερο στο «Πρωινό»: «Αφήστε να τελειώσω γαμ@το μια φορά»

«Δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω τίποτα πλέον. Έχω αποσυρθεί από την πολιτική, παραιτήθηκα από Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, απλώς είμαι ένας πολίτης που έχει άποψη και έχει το δικαίωμα να την εκφράζει δημόσια. Αποσύρομαι από την πολιτική σε συνδυασμό με τη μιντιοκρατία είναι ένας βόθρος που αποδείχτηκε και από την επίθεση που δέχτηκα για ένα σχόλιο το οποίο χαρακτηρίστηκε χυδαία σεξιστικό. Το τι είπα το σχολιάζουν μεν, αλλά λίγοι το δείχνουν. Είπα ότι επικεφαλής του Υπουργείου Οικογένειας, είναι μια άγαμη και άτεκνη. Η κυρία Ζαχαράκη πριν από δύο χρόνια έδωσε μια συνέντευξη και είπε ότι προτεραιότητά στη ζωή της ήταν η δουλειά και οι φίλοι της, όχι η οικογένεια και τα παιδιά. Δεν είναι μεμπτό αυτό. Και δικιά μου προτεραιότητα στην ηλικία της κυρίας Ζαχαράκη ήταν η δουλειά και οι φίλοι μου, δεν ήταν η οικογένεια και τα παιδιά. Άρα μέχρι τα 51 που παντρεύτηκα και τα 53 που έκανα παιδί ήμουν άγαμος και άτεκνος. Αυτό συνιστά χυδαία σεξιστική επίθεση εναντίον μου; Αν μου έλεγε λοιπόν κάποιος ότι θέλει να με βάλει σε αυτή τη θέση (του συγκεκριμένου Υπουργείου) δε θα έλεγα ότι ήμουν ακατάλληλος αλλά όχι η καλύτερη επιλογή. Αυτή είναι η άποψή μου, ότι για σημασιολογικούς λόγους θα έπρεπε να είναι μία άλλη επιλογή, αλλά δεν είχε ίχνος σεξισμού. Θεωρώ απολύτως παράλογο η γνώμη ενός πολίτη στο facebook ως ανθυποσημείωμα μίας άλλης ανάρτησης γίνεται πρώτο θέμα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Θάνος Τζήμερος.

«Συνηθίσαμε να βάζουμε άσχετους ανθρώπους σε υπουργεία και να τους θεωρούμε managers, ενώ ουδέποτε απέδειξαν αυτή τους την ικανότητα» είπε στη συνέχεια ο Θάνος Τζήμερος, με τον Τάσο Τεργιάκη να κάνει παρέμβαση και τον πολίτικό να γίνεται κυριολεκτικά έξαλλος.

«Αφήστε να τελειώσω γαμ@το μια φορά» είπε φωνάζοντας ο Θάνος Τζήμερος, με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιάκη να του ζητούν να ηρεμήσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top