Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος: «Παίρνω τηλέφωνο κι αυτοπροτείνομαι»

Το σχόλιο της για Κορινθίου, Λιάγκα & Σκορδά

Δείτε το σχετικο απόσπασμα από το Breakfast@Star

Τη Σάσα Σταμάτη συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star σε πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά σε νέα ώρα την επόμενη σεζόν, καθώς και την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα

Σάσα Σταμάτη για τον θάνατο του πατέρα της: «Έχω μέσα μου θυμό»

Όπως σημείωσε για τα επαγγελματικά της: «Τώρα δεν ετοιμάζω τίποτα! Δεν έχω κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν αυτήν τη στιγμή, ωστόσο παίρνω από μόνη μου τηλέφωνο ι αυτοπροτείνομαι. Και στο Πρωινό έτσι ξεκίνησα, κάθε χρόνο έπαιρνα τηλέφωνο την Έλενα Κατραβά (σ.σ. ήταν στέλεχος στο Mega) και της έλεγα πως θέλω να κάνω δοκιμαστικό. Ήρθε τελικά κι έκατσε τότε με τη Φαίη και τον Γιώργο. Δηλαδή δεν είναι κακό να ζητήσεις δουλειά». 

Η Σάσα Σταμάτη εδώ και μια πενταετία βρίσκεται εκτός τηλεόρασης

Η Σάσα Σταμάτη εδώ και μια πενταετία βρίσκεται εκτός τηλεόρασης

«Θεωρώ ότι αν κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο το ήθελαν να πάει, είναι καλύτερα να αλλάζει ώρα παρά να κόβεται η εκπομπή. Άλλωστε η Φαίη έχει αποδείξει τόσα χρόνια ποια είναι», σχολίασε για τη φημολογούμενη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά σε νέα ώρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Σάσα Σταμάτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χαμό του μπαμπά της

Όσον αφορά σε μια νέα συνεργασία με τη γνωστή παρουσιάστρια στο προσεχές μέλλον, απάντησε . «Θεωρώ ότι ο κύκλος έχει κλείσει. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου αρέσει στο πλευρό της γιατί έχει άποψη, προσωπικότητα, δε φοβάται να πει αυτό που νιώθει κι είναι δημοσιογράφος».

«Έχω δουλέψει με τον Γιώργο Λιάγκα, έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Φυσικά κι έχουμε τσακωθεί κι έχουμε εκνευριστεί κι έχουμε γελάσει κι έχουμε κλάψει. Όλα τα συναισθήματα τα έχω νιώσει μαζί του, αλλά είναι είναι ένας άνθρωπος που πάντα δίνει χώρο.Τώρα, δεν ξέρω τι έγινε! Εντάξει, κι η Μαρία (σ.σ. Κορινθίου) δεν είναι καμία τρελή η κοπέλα που ξαφνικά έφυγε 20 μέρες πριν. Προσωπικά θα περίμενα να τελειώσει η σεζόν κι από εκεί και πέρα θα χάραζα τον δρόμο μου», κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top