Η Μαρία Μπέη όπως την είδαμε στο MasterChef 4 - Πόσο έχει αλλάξει;

Η νικήτρια του MasterChef 2023 μάς είχε «συστηθεί» το 2020!

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπέη στο star.gr μετά τη νίκη της στο MasterChef 2023

Η Μαρία Μπέη «συστήθηκε» το 2020 στους κριτές και στους τηλεθεατές του MasterChef 4. H 21χρονη -τότε- Μαρία από την Πιερία είχε ξεχωρίσει στον διαγωνισμό μαγειρικής, τόσο με τις ικανότητές της στην κουζίνα όσο και με τον ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα και το πείσμα της. 

Νικήτρια MasterChef - Μαρία Μπέη: «Το πήρα; Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη!»

Ήταν τότε ένα μελαχρινό κορίτσι, πάντοτε χαμογελαστό κα βαμμένο και ντυμένο στην… τρίχα! Ποιος είπε ότι στις κουζίνες δεν μπορείς να είσαι προσεγμένη και όμορφη;

Μαρία Μπέη 2020

Η Μαρία Μπέη το 2020

μαρια μπεη

Η Μαρία με τον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο το 2020

Εν έτει 2023, και τρία MasterChef μετά, η Μαρία Μπέη αναδείχθηκε νικήτρια! Επέστρεψε και κατάφερε να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο, το απωθημένο της, και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο!

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΗ

Η Μαρία Μπέη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 2023

Στην ερώτηση πόσο έχει αλλάξει η Μαρία Μπέη μέσα στο πέρασμα των χρόνων, η απάντηση είναι… καθόλου! Η 24χρονη σήμερα, Μαρία, η δεύτερη γυναίκα που αναδεικνύεται MasterChef στην Ελλάδα, είναι ίδια και απαράλλακτη!

μαρια μπεη

Η Μαρία έχει βρει το στιλ της και δεν το αλλάζει! Διατηρεί ακόμα τα υπέροχα, μακριά, μαύρα της μαλλιά, βάφεται το ίδιο έντονα και σέξι και είναι πάντα χαμογελαστή και έτοιμη για κάθε πρόκληση! 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top