Πολυχρονίδης: «Δεν είμαι καλός παρουσιαστής, μου ταιριάζει το πρόγραμμα»

Οσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης

Δείτε όσα είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο Breakfast@Star

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στο Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη για την παρουσίαση του Τροχού της Τύχης και την αναγνωρισιμότητα στη ζωή του

TractioN: Πώς τα πήγε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο parking challenge;

«Νιώθω πολύ ωραία για τον Τροχό της Τύχης. Αν με ρωτήσεις αν το περίμενα, όχι δεν το περίμενα. Χαίρομαι που το βιώνουμε μαζί αυτό. Δεν είναι τυχαίο που ο Τροχός είναι το μακροβιότερο παιχνίδι. Δεν είναι για εμάς μέρος της εργασίας, αλλά μέρος της ξεκούρασής μας. Αυτή η αναγνωρισιμότητα η μεγάλη ήρθε σε μία ηλικία καλή κι ώριμη. Δεν ορκίζομαι ότι αν ερχόταν στα 20 ότι δε θα είχα αρπάξει κάποιο ψώνιο. Δεν είμαι καλός παρουσιαστής. Έτυχε να μου ταιριάζει αυτό το πρόγραμμα» ανέφερε αρχικά. 

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη δημοσιογράφο του Breakfast@Star, Λιλή Πυράκη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη δημοσιογράφο του Breakfast@Star, Λιλή Πυράκη

«Το Asia Express ήταν το απόλυτο ταξιδιωτικό παιχνίδι κι ήταν για εμένα όνειρο. Είπα ναι σε τρία κλάσματα του δευτερολέπτου όταν έμαθα για τη Ζενεβιέβ. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερα, αλλά συνειδητοποίησα ότι είναι αυτό το μουρλοκομείο που βλέπω. Τελικά είναι πολύ πιο μουρλκομείο από την πραγματικότητα. Την απολαμβάνω και τώρα και σκέφτομαι να πάω ραντεβού με τη γυναίκα μου σαν να είναι η πρώτη φορά», πρόσθεσε. 

Πέτρος Πολυχρονίδης: Σπάνια έξοδος με τη σύντροφό του, Katrin Ladose

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα συνεχίσει να κρατάει το... τιμόνι του Τροχού της Τύχης

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα συνεχίσει να κρατάει το... τιμόνι του Τροχού της Τύχης

«Συνεργάζομαι με το Star γιατί έχω μια απίστευτη σχέση με το κανάλι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρει πολύ καλά και τι να μου προτείνει. Όταν έκανα τον Τροχό την πρώτη χρονιά, είχε τηλεπαιχνίδι μόνο ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο Τροχός, που ήρθε ως παλιακό προϊόν και σιγά που το θυμήθηκαν, αλλά έπιασε και νομίζω ότι έδωσε αφορμή στο να σκέφτεται ο κόσμος "Α θα μπορούσαμε να κάνουμε comeback"», κατέληξε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top