Τίνα Μεσσαροπούλου: Ο σύζυγος, ο Παπανώτας και το σχόλιο για τη Μενεγάκη

Ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (05/06) η Τίνα Μεσσαροπούλου. 

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον σύζυγό της και στα όσα ακούγονται λόγω της ιδιότητάς του και τον πρόσφατο καβγά της με τον Δημητρη Παπανώτα στον αέρα του Happy Day. Στη συνέχεια σχολίασε τη φετινή πορεία της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Μάρα Ζαχαρέα: Με την Τίνα Μεσσαροπούλου και τη Ζήνα Κουτσελίνη στην Πάρο

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η σχέση του συζύγου της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη 

Αναφερόμενη στη στενή σχέση του συζύγου της, Γιώργου Μυλωνάκη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα αρνητικά σχόλια που η ίδια δέχεται κατά καιρούς, τόνισε: «Ο σύζυγός μου είναι γενικός γραμματέας της Βουλής και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχουν γραφτεί πράγματα. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο για να ειπωθεί κάτι.

Όταν πήγα στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ήταν ο άντρας μου σε αυτή τη θέση, δεν ήταν καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόεδρος της ΝΔ.Έχουμε πορευτεί μαζί και οι δύο άμισθοι σε μια εφημερίδα. Έχουμε περάσει διάφορες φάσεις. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο ένας “έγινε” από τον άλλον.

Κάποιος που θέλει να πει την κακία του θα την πει. Δεν μπορείς να είσαι παντού αρεστός. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου το να είμαι αρεστή. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς είναι ότι αυτό που λέω δεν είναι η αλήθεια μου», είπε αρχικά.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου σε παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στο Βεάκειο θέατρο μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μυλωνάκη - Φωτογραφία NDP (Ανδρέας Νικολαρέας) 

Η Τίνα Μεσσαροπούλου σε παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στο Βεάκειο θέατρο μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μυλωνάκη - Φωτογραφία NDP (Ανδρέας Νικολαρέας)

Ο σύζυγός μου στεναχωριέται περισσότερο από μένα για αυτά που γράφονται. Πολλές φορές εκνευρίζεται με αυτά που γράφονται. Εγώ είμαι συνηθισμένη. Έχοντας μια στήλη τηλεκριτικής ξέρω ότι αυτό που κάνω θα μου κάνουν. Είμαι ανοιχτή σε σχόλια, τα καταλαβαίνω, δεν μου αρέσει η κακεντρέχια, η εμμονή και η αδικία», εξομολογήθηκε στη συνέχεια για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο έντονος καβγάς με τον Δημήτρη Παπανώτα

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε και για τον έντονο διαπληκτισμό με τον συνεργάτη της στο «Happy Day» Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος στο πλαίσιο πολιτικής συζήτησης, είχε ταχθεί υπέρ της συγκυβέρνησης. «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις πολιτικές πεποιθήσεις κανενός. Δε μαλώνουμε. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι πήγε επί προσωπικού. Οι χαρακτηρισμοί δε μου αρέσουν. Έχω άπειρο χιούμορ και έχω ζήσει τα άπειρα με τον Δημήτρη και δεν τον παρεξηγώ. 

Την επόμενη μέρα εγώ δεν ήμουν σαν να μην τρέχει τίποτα.  Δεν είμαι πολύ εύκολη σε αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως οτιδήποτε συμβαίνει είναι αυτό που συμβαίνει σε μια οικογένεια. Μπορεί να ξεκινήσουμε από το καμαρίνι τον καβγά, δεν μπορώ να του κρατήσω κακία», δήλωσε χαρακτηριστικά η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Τίνα Μεσσαροπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν της αξίζει»

Η δημοσιογράφος ερωτώμενη για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, στάθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και την κριτική που της ασκείται για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

«Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει φέτος στην Ελένη δεν της αξίζει. Εγώ αν ήμουν στην θέση της, δε θα ξαναγύριζα τόσο γρήγορα. Θα ήθελα να την δω σε κάτι άλλο, σε κάτι βραδινό. Η Ελένη είναι φανταστική στα εμπορικά, αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα δε θα συμβαδίζει το ποσοστό της τηλεθέασης με τα εμπορικά και γιατί μια Ελένη Μενεγάκη, που θεωρείτε top, να την μετράς με νούμερα τηλεθέασης και να λες σήμερα η Ελένη έκανε μονοψήφια. Θεωρώ ότι αυτό ο κύκλος εκπομπών έχει κλείσει για την Ελένη».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top