Φαίη Μαυραγάνη: Ο λόγος που δεν έχει κάνει εκπομπή με τον Νίκο Μάνεση

Η αναφορά στα παιδιά της, η αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 και ο σύζυγός της

Στον καναπέ του «The 2Night Show» βρέθηκε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Φαίη Μαυραγάνη, η οποία μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Σχετικά με τα επαγγελματικά της και την επιστροφή της στον ANT1, η Φαίη Μαυραγάνη ανέφερε ότι δε γνώριζε τον λόγο που έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό. «Έφυγα τον Δεκέμβριο του 2011, λίγο μετά που γέννησα το δεύτερο παιδί μου. Δεν ξέρω γιατί έφυγα. Δεν έμαθα ποτέ κι αν με ρωτάς δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Μπήκα σε μία λογική ότι κάποιου δεν του κάνεις και σε χαιρετάει. Τι σημασία έχει το γιατί; Δεν ήθελα να φύγω. Δεν τον βρήκα, δεν έμαθα και δεν τον συνάντησα και σου μιλώ ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Άντε κι έμαθες, τι θα αλλάξει; Όταν σου συμβαίνει αυτό είναι σοκαριστικό να μένεις στο περιθώριο. Μπήκα στην λογική ότι είσαι κάπου, αρέσεις, συνεχίζεις ή είσαι κάπου, δεν αρέσεις και δεν συνεχίζεις.

Νίκος Μάνεσης - Φαίη Μαυραγάνη: Η ανάρτηση για την 20η επέτειο γάμου τους

Άτομα τα οποία στην πορεία της επαγγελματικής μου ζωής δεν με πίστεψαν ή δεν με ενίσχυσαν κάποια στιγμή που θα μπορούσαν και με υποβίβαζαν, τα έφερε το πλήρωμα του χρόνου και με κάλεσαν για να μου κάνουν πρόταση για κάτι άλλο σε κάποιο άλλο κανάλι. Λέω κοίταξε πως υπάρχει νομοτέλεια και το γυρίζει» είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

Φαίη Μαυραγάνη: 21 χρόνια δίπλα στον Νίκο Μάνεση

Η όμορφη δημοσιογράφος είναι παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Alpha, Νίκο Μάνεση. Το ζευγάρι είναι μαζί 21 χρόνια. Είναι πολύ ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι στον δημοσιογραφικό χώρο, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε η Φαίη Μαυραγάνη, κανείς από τους δυο δε θα έκανε εκπομπή απέναντι στον άλλον. 

Νίκος Μάνεσης - Φαίη Μαυραγάνη: Η ανάρτηση για την 20η επέτειο γάμου τους

«Μου έχουν κάνει πρόταση από άλλα κανάλια να κάνω εκπομπή απέναντι από τον Νίκο και αρνήθηκα. Δεν το κάνουμε ούτε εγώ, ούτε ο Νίκος. Τον θεωρώ τον καλύτερο που δεν μου βγαίνει ανταγωνισμός. Την περίοδο των μνημονίων, ο Νίκος δεν έπαιρνε ανάσα από τη δουλειά», απάντησε η ίδια.

Σε ερώτηση για πιθανή συνεργασία της με τον σύζυγό της, απάντησε ότι είναι κάτι που τους έχει προταθεί. «Το έχουμε σκεφτεί, μας το έχουν προτείνει αλλά δεν έκατσε γιατί είχαμε συμβόλαια» είπε.

Φαίη Μαυραγάνη για την οικογένειά της: «Φεύγουμε μόνο το καλοκαίρι»

Για το απαιτητικό πρόγραμμα και τις οικογενειακές στιγμές που απολαμβάνει, η δημοσιογράφος είπε ότι: «Δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, φεύγουμε μόνο το καλοκαίρι. Απ’ όταν γνώρισα τον Νίκο, εκείνος δούλευε Σαββατοκύριακο, επομένως έμαθα το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχει στη ζωή μας. Το καλοκαίρι όμως, οι διακοπές με τα παιδιά μας είναι ιερές». 

Σχετικά με τα παιδιά της, η Φαίη Μαυραγάνη αναφέρθηκε στην επιλογή της κόρης της να μην ακολουθήσει τη δημοσιογραφική καριέρα. «Η κόρη μου η Λυδία είναι 19 και ο γιος μου, ο Φώτης 13 ετών. Κανένας από τους δύο δεν θα γίνει δημοσιογράφος. Η Λυδία σπουδάζει animation και ο Φώτης είναι μαθητής της Α Γυμνασίου. Η Λυδία όταν ήταν μικρή την είχα πάρει στη δουλειά και την έβαλα στο τραπέζι των ειδήσεων, μιλούσε τόσο πολύ που τελείωσε η κασέτα που μου είχε βάλει ο σκηνοθέτης να τη γράφει για ενθύμιο. Μετά από κάποια χρόνια της έφυγε αυτή η διάθεση», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top