Έξαλλη η Μαρία Μπέη με τον Τράκα: «Μου έσπασε τα νεύρα, μ@λ@@@»

«Δεν μπορώ αυτές τις συμπεριφορές. Τι άλλο θα ακούσω;»

Το ζητούμενο της πρώτης δοκιμασίας ήταν το απόλυτο MasterChef vegan πιάτο, αντάξιο του επιπέδου που βρίσκονται οι παίκτες στο MasterChef 2023.

MasterChef Νίκος Τράκας

Τα 45 λεπτά που είχαν στη διάθεσή τους η Μαρία, ο Αλέξανδρος και ο Άγγελος τελείωσαν και πριν πάνε τα πιάτα τους στους κριτές ο Νίκος Τράκας βλέποντας το πιάτο της Μαρίας σχολίασε με ειρωνικό τρόπο: «Μπράβο Μαρία, ωραίο πιάτο. Ευφάνταστο.»

MasterChef: Ένα vegan πιάτο θα δώσει το 2ο εισιτήριο για την τελική 3άδα

MasterChef 2023: Το vegan πιάτο που ετοίμασε η Μαρία Μπέη

MasterChef 2023: Το vegan πιάτο που ετοίμασε η Μαρία Μπέη

Η Μαρία Μπέη ενοχλήθηκε δηλώνοντας στην κάμερα: «Τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα; Δεν μπορώ αυτές τις συμπεριφορές. Μου έσπασε τα νεύρα, μ@λ@@@».

MasterChef Μαρία Μπέη

Όταν ήρθε η ώρα να πάει το πιάτο της στους κριτές η επίδοξη σεφ θεώρησε σωστό να μην το παρουσιάσει λέγοντας πως μετά από αυτό το σχόλιο δε θέλει να θεωρηθεί ότι αδικεί τους συμπαίκτες της.

Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι το εν λόγο πιάτο το δοκίμασε στο εστιατόριο του Χαραλαμπόπουλου απλά έβαλε και δικά της στοιχεία μέσα. Οι κριτές της άλλαξαν γνώμη σημειώνοντας πως δεν είναι κακό να παίρνει ιδέες από άλλους σεφ κι έτσι δοκίμασαν το πιάτο της.

Άγγελος και Αλέξανδρος της είπαν να μη δίνει σημασία, ενώ ο Νίκος Τράκας σχολίασε πως η Μαρία δεν μπορεί να αντικρούσει όλο αυτό που συνέβη και το παίζει…θύμα!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top