Αποδεκατίστηκε το MasterChef 2023 - Απόψε νέα αποχώρηση!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, στις 21.00!

Γιώργος Πορφύρης, Άγγελος και Αλέξανδρος φορώντας τις μαύρες ποδιές προσπάθησαν να αντιγράψουν ένα άριστα εκτελεσμένο πιάτο, και να εξασφαλίσουν μια θέση στην τελική τετράδα του MasterChef 2023. Το πιάτο του Γιώργου ωστόσο, ήταν το λιγότερο καλό και έπρεπε να φύγει! Ο Πορφύρης αποχώρησε λίγο πριν την τελική τετράδα! 

Στον διαγωνισμό παραμένουν: Μαρία Μπέη, Νίκος Τρ., Άγγελος και Αλέξανδρος!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 26/5

Και πριν προλάβουμε να αναρρώσουμε από την αποχώρηση του Γιώργου, απόψε μας περιμένει κι άλλη! Η τελική τριάδα του MasterChef 2023 διαμορφώνεται σήμερα!

O πρώτος εισβολέας της χρονιάς, Γιώργος Πορφύρης, αποχώρησε οριστικά από την κουζίνα του MasterChef 2023, έχοντας «γράψει» τη δική του ιστορία στον φετινό διαγωνισμό.

Για τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, τη Μαρία Μπέη και τον Άγγελο Τσιγκάκο, όμως, οι ημιτελικοί συνεχίζονται και οι μαγειρικές απαιτήσεις αυξάνονται.

Σε αυτή την τρίτη ημέρα των φετινών ημιτελικών, δύο διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μία θέση στην τελική τριάδα, αφού ο Νίκος Τράκας έχει ήδη κερδίσει τη θέση του.

Στην πρώτη δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους επίδοξους μάγειρες το απόλυτο MasterChef vegan πιάτο, αντάξιο του επιπέδου που βρίσκονται στο διαγωνισμό.

Η καλύτερη προσπάθεια θα δώσει στον δημιουργό της το εισιτήριο απευθείας στους τρεις καλύτερους του MasterChef 2023, ενώ οι άλλοι δύο θα χρειαστεί να υπερασπιστούν τη θέση τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης, που ακολουθεί.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να συναντήσει από την πρώτη δοκιμασία τον Νίκο Τράκα στον εξώστη;

Στη Δοκιμασία Αντιγραφής, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αντιγράψουν πιστά το υψηλών απαιτήσεων πιάτο του βραβευμένου chef Αστέριου Κουστούδη. Αυτή είναι ίσως η πιο κρίσιμη στιγμή για εκείνους στον διαγωνισμό, αφού καλούνται να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να δώσουν ό,τι απόθεμα δύναμης έχουν σε αυτή τη δύσκολη μαγειρική μονομαχία, για να κερδίσουν το δεύτερο και τελευταίο εισιτήριο για την τελική τριάδα για φέτος.

masterchef trailer

Και οι δύο διαγωνιζόμενοι έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο διαγωνισμό διεκδικώντας με πάθος τη νίκη. Ποιος ή ποια, όμως, θα αποχαιρετήσει οριστικά το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου του MasterChef 2023 στο τέλος της ημέρας;

mastechef

Μη χάσετε τη συναρπαστική συνέχεια του MasterChef, απόψε, στις 21.00, στο Star! -  Από την επόμενη εβδομάδα MasterChef 2023 κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top