«Eίτε συνεχίσει είτε όχι ο Πούμπουρας, πιθανόν θα έχουμε καλές σχέσεις»

Όσα είπε συνεργάτιδά του στην εκπομπή Ελένη

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Happy Day

Σε βραδινή της έξοδο συνάντησαν οι δημοσιογράφοι την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και την παρουσία του Σάββα Πούμπουρα στην εκπομπή.

«Δεν έχουν γίνει συζητήσεις γιατί εγώ, όπως ξέρετε, είμαι στην Ελένη. Έχουμε αυτήν τη σχέση φοβερής εμπιστοσύνης κι αγάπης και δε χρειάζεται να κάνουμε καν ένα επίσημο ραντεβού για να το επιβεβαιώσουμε. Το νιώθουμε κι οι δύο ότι αν μια χρονιά έχει πάει καλά η συνεργασία μας, παίρνει παράταση για την επόμενη χρονιά», είπε αρχικά. 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Δεν έχω δίλλημα. Θα συνεχίσω στην Ελένη!»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κι ο Σάββας Πούμπουρας έξω από το πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου τον περασμένο χειμώνα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κι ο Σάββας Πούμπουρας έξω από το πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου τον περασμένο χειμώνα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σάββας Πούμπουρας: Αποστόμωσε follower που τον είπε «θείο 50 χρόνων»

«Ο Σάββας είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φοβερό παιδί, μεγάλη καρδιά και πέρασα μια υπέροχη χρονιά μαζί του και πέρυσι. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις και πιθανόν να συνεχίσουμε να έχουμε ούτως ή άλλως είτε συνεχίσει στην εκπομπή είτε όχι. Το τι θα κάνει επαγγελματικά δεν το γνωρίζω και δεν το ρωτάω κιόλας. Όσοι έχουν δουλέψει μαζί μου ξέρουν ότι είμαι λίγο ούφο σε αυτά. Ούτε ασχολούμαι, ούτε ρωτάω κι ούτε έρχονται και μου τα λένε. Οπότε δεν έχω κάποια παραπάνω πληροφορία να σας δώσω», ανέφερε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top