MasterChef 2023: Η τελική 5άδα στη δοκιμασία που περιμένουμε κάθε χρόνο!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/5, η Μαρία Λαζαρίδου αποχαιρέτησε το MasterChef οριστικά. Πλέον οι top 5 διεκδικούν τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο. Ο Νίκος, ο Άγγελος, ο Αλέξανδρος, ο Γιώργος Πορφύρης και η Μαρία Μπέη είναι έτοιμοι να «τα δώσουν όλα».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

MasterChef – Τι θα δούμε την Τρίτη 23/5

Η πιο απαιτητική φάση του MasterChef 2023 τώρα ξεκινάει! Απόψε έρχεται μία δοκιμασία που όλοι περιμένουμε κάθε χρόνο! Follow the chef με τον Νίκο Θωμά και αντιγραφή πιάτου με τον Γιάννη Λουκάκο απόψε, στις 21:00, στο Star. 

Οι φετινοί ημιτελικοί δεν ξεκινούν με Δοκιμασία Αποχώρησης αλλά με Δοκιμασία Πρόκρισης στην τελική τριάδα του MasterChef 2023! Μέσα από δύο μαγειρικές δοκιμασίες, στο τέλος της μέρας ένας ή μία θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για την τελική τριάδα, αποφεύγοντας τις δύο επόμενες αποχωρήσεις!

Στην πρώτη δοκιμασία, οι πέντε επίδοξοι MasterChefs διαγωνίζονται σε δοκιμασία «Follow the Chef» και καλούνται να ακολουθήσουν κατά γράμμα τον «μαγειρικό ρυθμό» του καλεσμένου chef και Culinary Consultant του MasterChef 2023, Νίκου Θωμά.

MasterChef 2023: Η τελική 5άδα στη δοκιμασία που περιμένουμε κάθε χρόνο!

Εκείνοι με τις δύο καλύτερες προσπάθειες θα καταφέρουν να προκριθούν στη δεύτερη μαγειρική δοκιμασία της ημέρας και να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φετινή τριάδα!

follow the chef

Οι παίκτες προσπαθούν να ακολουθήσουν τον Νίκο Θωμά στη δοκιμασία

Στη συνέχεια, τους δύο διαγωνιζόμενους περιμένει ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής δια χειρός του καταξιωμένου καλεσμένου chef Γιάννη Λουκάκου.

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να τα δώσουν όλα, να μαγειρέψουν με απόλυτη συγκέντρωση και ψυχραιμία, αφού ακόμα και μια μικρή αστοχία μπορεί να στερήσει τη θέση στην τελική τριάδα.

masterchef

Ο Γιάννης Λουκάκος φέρνει ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής

Ποιος θα καταφέρει να μπει στην επόμενη φάση; Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού απόψε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top