Ουγγαρέζος: «Θα είμαι και του χρόνου στην Ελένη εκτός και αν δεν με θέλουν»

O γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μια τηλεφωνική έκπληξη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Νίκο Μουτσινά, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Καλό μεσημεράκι».

Στη συζήτηση που ακολούθησε, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησαν σε ένα απολαυστικό πινκ πονγκ ατακών.

Ν.Μ.: Να σου πω, επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλά πράγματα, του χρόνου φεύγεις;

Δ.Ο.: Κοίταξε να δεις, αναρωτιέσαι που θα πάνε τώρα οι συνεργάτες σου που θα φύγεις εσύ. Άμα φύγεις θα τους αναλάβω εγώ!

Ν.Μ.: Δημήτρη, να σε ρωτήσω κάτι; Αν εγώ μιλούσα με συμβολαιογράφο ίσως και σου έγραφα την εκπομπή μαζί με τους συγγενείς, θα ψηνόσουν να την κάνεις;

Δ.Ο.: Ναι, κυρία Κουτσαφτάκη μου, ναι!

Ν.Μ.: Δημήτρη θα ήταν πολύ ωραία. Και δεν σε θέλει κανείς αλλά δεν πειράζει, έλα εσύ. Και εμένα στην αρχή.

Δ.Ο.: Εγώ τα ορφανά του Μουτσινά τα αναλαμβάνω. Είναι ωραίο το μαγαζί, το ξέρω, στρωμένο, με την πελατεία του. Είμαι όμως υπογεγραμμένος στο MEGA και την Ελένη. Τι να κάνω τώρα; Η υπογραφή είναι…

«Εσύ μέχρι πότε θα είσαι; Πότε κλείνει δηλαδή φέτος η εκπομπή και, ειλικρινά και δεν κοροϊδεύω τώρα, θα είσαι και του χρόνου; Όντως τώρα το ρωτάω» τόνισε, εν συνεχεία ο Νίκος Μουτσινάς για να λάβει την εξής απόκριση από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «ναι, ναι! Εντάξει, εκτός και αν δεν με θέλουν αλλά είναι υπογεγραμμένο ναι».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top