MasterChef 2023: Αυτός είναι ο νικητής του ξεχωριστού Mystery Box

Ποιος ή ποια έκανε το καλύτερο μαμαδίστικο φαγητό;

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η σημερινή δοκιμασία του Mystery Box που ζητούσε από τους 11 εναπομείναντες παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής να φτιάξουν το αγαπημένο φαγητό που έτρωγαν από τα χεράκια της μητέρας τους.

MasterChef 2023: Οι παίκτες «λυγίζουν» αντικρίζοντας τις μητέρες τους

Αυτό που σίγουρα δεν περίμεναν ήταν να κάνουν είσοδο στις κουζίνες του MasterChef 2023 οι μαμάδες τους, μετά από τόσο καιρό που είχαν να τις δουν και να συμμετέχουν μαζί τους στη διαδικασία. 

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα που με πολλή αγάπη έφτιαξαν οι διαγωνιζόμενοι και κατέληξαν στην πιο δυνατή προσπάθεια. Αυτή δεν ήταν άλλη από τον μαμαδίστικο μουσακά της Μαρίας Μπέη.

MasterChef 2023: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef 2023: Η Μαρία Μπέη νικήτρια του Mystery Box

Η Μαρία Μπέη μαγείρεψε με τον αδερφό της και αναδείχθηκε νικήτρια του Mystery Box!

Η παίκτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

«Όταν μαγειρεύεις για ανθρώπους που αγαπάς τίποτα δεν πάει λάθος. Κάθε φορά που με επιβραβεύουν οι κριτές είμαι έτοιμη να κλάψω γιατί είναι σαν να μου λένε "αξίζεις". Φεύγοντας από το MasterChef με αυτά που διάβαζα ένιωθα αποτυχημένη, οπότε όταν κάποιος σε επιβραβεύει για κάτι για το οποίο είσαι σίγουρος και στο επιβεβαιώνει εμένα φέτος όλο αυτό είναι λες κι έχω πάρει το MasterChef», είπε η Μαρία που εκτός από χαρούμενη ένιωθε και δικαιωμένη με το αποτέλεσμα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top