Χριστοπούλου: Μη γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου

Γιατί εξοργίστηκε στον «αέρα» του «Πρωινού Μας»;

Συγκλονισμένη η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της παρακολούθησαν όσα είπε η Ιουλία Κουκουβέ για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα. Με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι»

Η Έλενα Χριστοπούλου ακούγοντας όσα βίωσε η τραγουδίστρια, αλλά και το γεγονός ότι οι γονείς της δεν τη στήριξαν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή ξέσπασε.

Χριστοπούλου: Μη γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου

«Μουρλαίνομαι που αυτοί οι άνθρωποι είναι μόνοι τους. Αυτό μπορεί να με κάνει τρελή πραγματικά. Δεν το καταλαβαίνω πώς είναι να κάνεις παιδιά και να τα παρατάς μόνα τους. Από τον 11χρονο στα Πατήσια, στο Ψυχικό, στην κοπέλα. Γιατί κάνουν παιδιά αυτοί οι άνθρωποι αφού δεν μπορούν; Δεν το καταλαβαίνω. Μη γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να την ηρεμήσει λέγοντάς της να μη γίνεται τόσο σκληρή. «Είμαι σκληρή, να τα αποτελέσματα. Εγώ μιλάω για το γονιό και το παιδί. Αν κάνεις ένα παιδί, πρέπει να έχεις και όλη την ευθύνη. 100%. Δε γίνεται να πηγαίνει η κοπέλα και να μην την ακούνε. Πακέτο τα παιδιά στο Instagram, πακέτο τα παιδιά με τα laptops, πακέτο τα παιδιά παντού. Άει παρατήστε με», πρόσθεσε εξοργισμένη η Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top