Γρηγόρης Μπάκας: «Θα είναι λόγος απόλυσης, αν ξαναβρεθώ με τον Σαμπάνη»

«Αγαπώ τον Φερεντίνο, αλλά ας κάνει μία παύση», ανέφερε σε άλλο σημείο

Τον Γρηγόρη Μπάκα συνάντησε «στο κοντρόλ» η Μαίρη Αργυριάδου.

Γρηγόρης Μπάκας: Περιπέτεια με την καρδιά του είχε ο δημοσιογράφος

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε στο Breakfast@Star για το περιστατικό με τον Γιώργο Σαμπάνη στο αεροδρόμιο, το οποίο τον ενόχλησε ιδιαίτερα, ενώ παραδέχτηκε πως δε θα ήθελε να του πάρει συνέντευξη. 

«Ο Σαμπάνης μου μίλησε άσχημα. Μου φώναξε από απόσταση "Ξέχασέ το" και είχα μαζί και το παιδί μου. Δεν πρόκειται να ξαναβρεθώ με τον Σαμπάνη. Θα είναι λόγος απόλυσης. Αν μου ζητήσουν να του κάνω συνέντευξη θα πω ''όχι''», είπε ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα.

Γρηγόρης Μπάκας: «Θα είναι λόγος απόλυσης, αν ξαναβρεθώ με τον Σαμπάνη»

Το περιστατικό με τον Γιώργο Σαμπάνη που ενόχλησε τον Γρηγόρη Μπάκα

Γρηγόρης Μπάκας: «Ένιωσα άσχημα με τον Μπισμπίκη»

Για τον Βασίλη Μπισμπίκη αποκάλυψε ότι η διαφωνία τους λύθηκε κα μάλιστα, όταν χρειάστηκε να πάρει συνέντευξη από τη Δέσποινα Βανδή στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο ηθοποιός και σύντροφος της τραγουδίστριας είχε κρατήσει την κόρη του γνωστού ρεπόρτερ.

 

Ο Γρηγόρης Μπάκας μαζί με την κορούλα του

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης δε μου μίλησε ποτέ άσχημα. Ό,τι διαφωνία είχαμε λύθηκε από τη δεύτερη κιόλας εβδομάδα, όταν πρωτοεμφανίστηκε το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή. Στο μοντάζ φάνηκε ότι μου μίλησε άσχημα, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Να σου πω ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει κρατήσει την κόρη μου, την Εμμανουέλα, για να κάνω συνέντευξη στη Βανδή».

Σε άλλο σημείο εξέφρασε την άποψη πως τόσο ο Χρήστος Φερεντίνος, όσο και ο Νίκος Μουτσινάς, θα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και ότι πρέπει να άρχισουν να βγαίνουν σιγά-σιγά νέα πρόσωπα. 

«Αγαπώ τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά ας κάνει μία παύση. Δεν υπάρχει άλλος; Θέλω νέα πρόσωπα στην τηλεόραση», δήλωσε συγκεκριμένα για τον παρουσιαστή, που την επόμενη σεζόν θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος», στο οποίο τον είχαμε ξαναδεί το μακρινό 2003. 

«Ο Νίκος Μουτσινάς έπρεπε να σταματήσει από πέρυσι. Χρειαζόταν και χρειάζεται μια μεγάλη παύση που δε νομίζω να κάνει», είπε στη συνέχεια για τον οικοδεσπότη της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top