Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε: «Ο Τσίπρας έκανε μπότοξ στο φρύδι!»

«Τον είδα και πιο νέο. Είναι γοητευτικός», είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, στους διαδρόμους του Alpha, πριν από λίγες ημέρες μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή εκπομπή της «Super Κατερίνα» και τόνισε πως ο κ. Τσίπρας τής φάνηκε σαν να έχει κάνει… το τσιμπηματάκι του! Η παρουσιάστρια έθεσε και τα επιχειρήματά της και εξήγησε πού οφείλεται η ανανεωμένη εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Καινούργιου για Κουτσελίνη: «Αστρολόγος τής είχε πει ότι δε θα κάνει παιδί»

«Να πω κάτι, επειδή τον είδα τον Αλέξη Τσίπρα από κοντά. Μου φάνηκε πάρα πολύ γοητευτικός να πω την αλήθεια, παρόλο που δεν πέφτω κάτω με τον Τσίπρα από τη χαρά μου όταν τον βλέπω και δεν τρελαίνομαι σαν άντρα. Τον είδα και πιο νέο. Δηλαδή μήπως κανένα τσιμπηματάκι το έχει χτυπήσει», είπε η παρουσιάστρια.

καινούργιου

«Την πρώτη εβδομάδα μόνο δεν του έκατσε καλά και θα πω τι έγινε με τον Αλέξη, γιατί είμαι σίγουρη για τον Τσίπρα. Λοιπόν, το έκανε ψηλά στο φρύδι! Και επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω, τον κάκιωσε λίγο την πρώτη εβδομάδα. Τώρα, όμως, που τον είδα εγώ και έχει πέσει, είναι πάρα πολύ γοητευτικός», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top