Διάσημη Ελληνίδα: «Ήμουν έτοιμη να πηδήξω από τον 4ο όροφο»

«Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, δεν ξέρω τι με σταμάτησε» παραδέχθηκε

Για την υπόθεση του revenge porn, με την οποία είχε σκεφτεί ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή της μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή στα social media ως Μαριπόζα.

Κρεμλίδου: Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε για διαρροή πορνογραφικού υλικού

Ειδικότερα, η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία δικαιώθηκε νομικά για την υπόθεση, ανέφερε στην εκπομπή Breakfast@Star πως «αυτή η υπόθεση είναι κάτι που με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια τώρα. Τρέχω από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με δικηγόρους, έχω κάνει κάποιες τελευταίες δίκες και τα λοιπά, είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Αυτό που θα ήθελα όμως να πω είναι, κυνηγήστε το δίκιο σας».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

ΜΑΡΙΠΟΖΑ

«Έτσι όπως κάθομαι τώρα, εδώ στην κουζίνα, ήταν η πρώτη στιγμή που την έλαβα την πρώτη απειλή και ήμουν έτοιμη να πηδήξω από εδώ κατευθείαν. Από τον τέταρτο όροφο. Δηλαδή είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, δεν ξέρω τι με σταμάτησε και απλά επί τόπου σκέφτηκα πως μπορώ να πάρω τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος» εξομολογήθηκε.

Θυμίζουμε ότι η influencer είχε λάβει εκβιαστικά μηνύματα από ανθρώπους που της ζητούσαν να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους. 

«Με εκβίασαν ότι αν δεν προέβαινα σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους, θα ανέβαζαν το βίντεο, στο οποίο κιόλας δεν είμαι εγώ αλλά είναι το όλο concept» είχε η ίδια πει τότε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top