Κρεμλίδου: Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε για διαρροή πορνογραφικού υλικού

Το δημόσιο μήνυμά της influencer

Δικαιωμένη νιώθει η Έλενα Κρεμλίδου, καθώς όπως έκανε γνωστό μέσα από μία ανάρτησή της στα social media, κρίθηκε ένοχος ένας από τους άνδρες που την εκβίαζαν με δημοσίευση πορνογραφικού υλικού.

Revenge Porn: Ελληνίδες που δε γλίτωσαν από την «εκδικητική πορνογραφία»

Η γνωστή Influencer και πρώην παίκτρια του Survivor έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν την εκβίαζαν και τη δικαίωση που αισθάνεται τώρα.

Κρεμλίδου: Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε για διαρροή πορνογραφικού υλικού

Η Έλενα Κρεμλίδου έγραψε χαρακτηριστικά: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού.

Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του».

ελενα κρεμλίδου μαριπόζα

Σημειώνουμε ότι πριν μερικούς μήνες, η Μαριπόζα, όπως είναι το υποκοριστικό της στα social media, είχε κάνει μία αναφορά για τις ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες της, περιγράφοντας τα πρώτα συναισθήματα, ενώ είχε αποκαλύψει πως της είχε περάσει από το μυαλό ακόμα και το να βλάψει τον εαυτό της.

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, το πρώτο που αισθάνθηκα ήταν ντροπή, ένα μούδιασμα, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα γιατί τότε ήταν πολύ πιο εύκολο. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα, όχι τόσο δυναμική και σίγουρα χωρίς την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα», είχε πει, μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου. Η influencer εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα θύματα εκβιασμού και revenge porn και τα έβαλε με όσους διακινούν και όσους βλέπουν τέτοιου είδους υλικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top