Πέθανε στα 88 του χρόνια γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Είχε εργαστεί με τα μεγαλύτερα έντυπα της χώρας

Άγγελος Βουτσέλης

Θλίψη επικρατεί στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς ο Άγγελος Βουτσέλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του για τον θάνατο του Άγγελο Βουτσέλη τονίζει:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά με θλίψη τον δημοσιογράφο και μέλος του Συνδέσμου, Άγγελο Βουτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (23/4), σε ηλικία 88 ετών. Ο Άγγελος Βουτσέλης γεννήθηκε το 1935. Ήταν απόφοιτος της Παντείου κι εργάστηκε σε πολλά Μέσα επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, εργάστηκε στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Έθνος, Τα Νέα και στο ένθετό της ΟΜΑΔΑ, Μεσημβρινή, Σημερινά, ενώ διετέλεσε αρχισυντάκτης στο 5ο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ο Άγγελος Βουτσέλης υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση την αθλητική δημοσιογραφία. Ήταν εργατικός κι έχαιρε εκτίμησης και σεβασμού από τους συναδέλφους.

Ο συνάδελφός μας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Σπυριδούλα, τον γιο τους Λάμπρο και τα εγγόνια τους Φιλήμονα-Άγγελο και Άρτεμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται θερμά τους οικείους του Άγγελου Βουτσέλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top