Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο;

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή της Stars System το Σάββατο 22/4

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή της Stars System το Σάββατο 22/4

Ο Ερμής οπισθοχωρεί  φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου στις 21/04/2023 και θα παραμείνει σε ανάδρομη τροχιά μέχρι και τις 15/05/2023.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Stars System

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θέματα που σχετίζονται με το χρήμα, την εμφάνισή μας, την αυτοπεποίθηση μας, τα θέματα της ασφάλειας, θα μας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα, αναφέρει η Άση Μπήλιου.

Ο Ταύρος όντας ένα ζώδιο της γης που σχετίζεται με την παραγωγικότητα και το χρήμα «στενεύει» τον αεικίνητο Ερμή και θα χρειαστεί να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι αυτή την περίοδο για να μην κάνουμε σημαντικά λάθη. Η περίοδος αυτών των 3 εβδομάδων είναι θετική αν θέλουμε να διορθώσουμε τις καταναλωτικές μας συνήθειες, να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη πειθαρχία και σύνεση τα έσοδα μας αλλά όχι για να πάρουμε ρίσκο ή να κάνουμε σημαντικές εκκινήσεις σε επιχειρηματικά σχέδια.

Πιθανώς ακόμη να νιώθουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητες μας. Από την άλλη με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο είναι μια καλή στιγμή να επικοινωνήσουμε ξανά με παλιούς φίλους, συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί στο παρελθόν ή ακόμη και προϊσταμένους που ενδεχομένως έχουν κάτι να μας προτείνουν.

Στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο θα επηρεαστούν περισσότερο τα σταθερά ζώδια. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και πιο ευέλικτοι αυτή την περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 15/05/2023.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top