Πουλόπουλος: «Αγαπώ την Καινούργιου, αλλά ο σύντροφός μου είναι στη Μύκονο»

«Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου χρωστάω την καριέρα μου»

Για το τηλεοπτικό του μέλλον, τις προτάσεις που έχει δεχτεί, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και τον σύντροφό του, με τον οποίο έχουν διαγράψει μέχρι στιγμής 13 χρόνια κοινής πορείας, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Ο μπαμπάς μου μιλούσε σε αγνώστους μετά τον χαμό του αδερφού μου» 

«Αγαπώ την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά ο σύντροφος και η επιχείρησή μας βρίσκεται στη Μύκονο. Η ευτυχία δεν κόβεται στα τρία, αλλά ίσως υπάρχει κι άλλος δρόμος», ήταν η αινιγματική του απάντηση σχετικά με το αν θα τον δούμε και του χρόνου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». 

«Στην αρχή η Κατερίνα Καινούργιου δε με ήθελε στην εκπομπή της, δεν είχε δει την εξέλιξή μου», είπε στη συνέχεια. 

«Έχω δεχτεί προτάσεις και από κανάλια που δεν έχω ξανασυνεργαστεί. Τηλεοπτικά θα ήθελα να σχολιάζω τη Eurovision», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο γνωστός δημοσιογράφος.

Γιάννης Πουλόπουλος: Η αινιγματική απάντηση για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Breakfast@Star

Γιάννης Πουλόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα on air - Τι συνέβη;

Αναφερόμενος στην πιο άβολη στιγμή στην καριέρα του, διηγήθηκε μια άγνωστη ιστορία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποίο οφείλει όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. 

«Το 2005 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έβγαλε με σπρωξιά στην εκπομπή, για να πω τα νέα της Eurovision. του χρωστάω την καριέρα μου», δήλωσε αρχικά. «Η πιο δύσκολη συνεργασία μου ήταν στο "Κους Κους"», πρόσθεσε για την πιο δύσκολη συνεργασία του. 

«Μου είχε γίνει πρόταση για το J2US πέρυσι τον Μάιο. Θα ήμουν ταίρι με τη Σαμπρίνα», ανέφερε για την πρόταση που του είχε γίνει να λάβει μέρος στο μουσικό show του Alpha. 

Τέλος εξήγησε πώς έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να ισορροπήσει την προσωπική του ζωή με τα επαγγελματικά: «Κατάφερα να έχω σχέση να κάνω τηλεόραση με υπομονή κυρίως του συντρόφου μου. Είμαστε μαζί 13 χρόνια. Δεν είχε ιδέα τι δουλειά κάνω. Στη ζωή μου δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί, νόμιζα ότι άνθρωποι σαν κι εμένα είναι καταδικασμένοι να μένουν μόνοι. Το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου είναι όσα έχω καταφέρει στην προσωπική μου ζωή».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top