MasterChef 2023: Η νικήτρια ομάδα και η επεισοδιακή ασυλία

Για ποιον λόγο έβαλε τα κλάματα η Πωλίνα;

Το αποψινό συμβούλιο βρήκε προς εκπλήξεως κάποιους παίκτες, που έδειχναν απόλυτα σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να υπολογίσουν τις αστοχίες τους. 

MasterChef: Δεν κατάφερε να βγάλει πιάτο και αποχώρησε!

Οι κόκκινοι με 90 βαθμούς έναντι 118 ήταν οι μεγάλοι χαμένοι της χθεσινής Ομαδικής Δοκιμασίας με τους τρεις κριτές να τους επισημαίνουν τις αδυναμίες στα πιάτα τους.

Η νικήτρια ομάδα αποφάσισε να δώσει ασυλία στον Moto Moto, ο οποίος θα έβγαινε σίγουρα στον τάκο, αφού σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του είχαν σκοπό να του δώσουν αρνητική ψήφο.

MasterChef: O Παύλος έβαλε τα κλάματα στο πλατό 

Ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας ζήτησε και βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, βγάζοντας από τη δύσκολη θέση την αρχηγό του, Μαρία Λαζαρίζου. 

Το γλυκό του Νίκου και της Πωλίνας συγκέντρωσε μόλις 17 βαθμούς

Το γλυκό του Νίκου και της Πωλίνας συγκέντρωσε μόλις 17 βαθμούς

Η χαμηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε το γλυκό του Νίκου Τράκα δίχασε τα μέλη της κόκκινης ομάδας. Ο Κόκκοτας θεώρησε πως ο Τράκας δεν πρέπει να τιμωρηθεί για την πρώτη του κακή προσπάθεια σε ομαδική, καθώς όλες οι προηγούμενές ήταν επιτυχημένες. 

Ο Πορφύρης από την άλλη στάθηκε στους μόλις 17 πόντους στους 40 που έλαβε η γλυκιά παρασκευή του Τράκα, δείχνοντας στην κάμερα την καρτέλα με το όνομά του, αποκαλύπτοντας τον προορισμό της ψήφου του. 

Τα κλάματα της Πωλίνας μετά την ήττα της ομάδας της

Τα κλάματα της Πωλίνας μετά την ήττα της ομάδας της

Η Πωλίνα την ώρα που έκανε δηλώσεις, ξέσπασε σε λυγμούς, λέγοντας πως εχει μετανιώσει, γιατί δεν πήρε από μόνη της πρωτοβουλίες, αλλά ακολουθούσε πιστά τις εντολές του Νίκου.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 2023  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top