Γιώργος Θεοφάνους: Η αντίδραση του μετά τις δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου

Τον συνάντησε δημοσιογράφος του Breakfast@Star

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία με αφορμή τον Τάσο Μπουγά και τη διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος, όπου έχουν διασκευάσει τη μεγάλη επιτυχία της Νατάσας ΘεοδωρίδουΦεγγάρι μου.  

Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι 55 ετών και νιώθω ότι δεν έχω κάνει τίποτα!»

Όπως έγινε αργότερα γνωστό από τον ίδιο, υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στην εταιρία και στον Γιώργο Θεοφάνους για την εκτέλεση της διασκευής-παρωδίας.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε τα δικαιώματα για να τραγουδήσει ο Τάσος Μπουγάς το Φεγγάρι μου σε διαφήμιση

Ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε τα δικαιώματα για να τραγουδήσει ο Τάσος Μπουγάς το Φεγγάρι μου σε διαφήμιση

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλώντας στο Πρωινό, είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες: «Δε θα απαντήσω. Μη συνεχίζεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλο τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι, αλλά δε θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, πάρα πολύ στενοχωρημένη. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μου δίνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια». 

Τρεις γενιές μαζί: Η οικογενειακή φωτογραφία της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η Μυρσίνη Κοντού συνάντησαν τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ο ίδιος ωστόσο απέφυγε να απαντήσει. 

«Παιδί μου ήμαρτον, πάω δουλειά» είπε αρχικά ο συνθέτης. Όταν στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν άκουσε το τραγούδι πριν κυκλοφορήσει, ο Γιώργος Θεοφάνους δεν απάντησε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top